WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bedzie dobrze dojrzewa tam na penwo
A ja czekam na małpiszona - niech przyjdzie o czasie bo 10 kwietnia imieniny Miska wiec mam zamiar szaleckaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Ja się boję, że mi pęcherzyki nie popękały.. Niby dostałam ovitrelle... ale... no właśnie ale... Jutro mam przyjechać na USG żeby potwierdzili czy pękły..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokłądnie Maka na penwo pekly mi po ivitrelle pieknie popekalay wiec luzik
a zobaczysz jak ci szczena opadnie jak za 14 dni zobaczysz II
Karola noo mam nadzijee ze przyjdze nomalnie..bo poki co nic nie czuje.. od czasu do czasu zacignie mnie jajnik.. i cycki mi zaraz wystrzela z cyckonosza ;/ no ale penwie sobie zrobi primaaprilis o dzien lub dwa sie opzozni bo 1 kwietnia ma przyjsckaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ale sie smieje ze na pewno przyjdzie na dniach bo M zawsze na jakies 2-3 dni przed @ ma taka na mnie chcice ze chodzi jak pies
A nie powiem wczoraj zaszalelismykaarolaa lubi tę wiadomość
-
Chciałabym zasnąć i obudzić się za 2 tyg.. Ta niepewność mnie wykończy..
Dziewczyny ja czuję jak powoli uchodzi ze mnie życie.. wszystko bez najmniejszego wyjątku kręci się wobec starań, kliniki..
Bardzo potrzebuje bliskości męża.. a jak już by coś miało być rezygnuje.. ;/
-
Maka kochana spedzajcie jak najwiecej czasu razem.. moze jakis basenik.. torche sie odstresujesz .. wiem ze czekanie jest najgorsze ale niestety tego nie da sie przyspieszyc ;/
a dodatkow masz NasMaka lubi tę wiadomość
-
Aniusia wiem.. ale boję się, że już mnie będziecie miały dość.. Każdy ma problemy... A tylko ja narzekam..
W ogóle zaskoczyło mnie, że podali mi 1 ml nasienia... Kurde im więcej "tego" tym chyba lepiej, nie?? Na tej "umowie" również brak jest parametrów nasienia... Są tylko moje tj wielkość pęcherzyków i endo..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
NO to fakt chya powinny byc parametry i wszytskie badania ... genetyczne itp ..bo wiem ze takie robia jak ktos zostaje dawca.. czytalam o tym na nasz bocian.. ale nie wiem czy to jets na umowie wypisane .. ;/
Maka co jak co ale ja na penwo nie bede Cie mial dosc.. wiec luzik .. jak masz sie wygadac pozalic to wal smialoMaka lubi tę wiadomość
-
Przez 7 dni zakaz ćwiczeń (dobrze, że nie jestem aż tak aktywna..) ale dzisiaj trochę pomaszerowaliśmy z psiorkiem..
My czasu ze sobą spędzamy dużo.. Praktycznie o wszystkim rozmawiamy.. ale jeżeli chodzi o sprawy łóżkowe to kiepsko ostatnio.. bardzo kiepsko. -
O genetyce tam nic nie pisze.. ale zapewniali mnie, że robią.. i że to jest standard. Zastanawiają mnie też moje pęcherzyki 20 mm i 22 mm czy one nie są za duże... czy przypadkiem po tej całej stymulacji nie mam torbielek? Można jakoś to rozpoznać??
-
takie pecherzyk i sa jak do pekniecia.. mi zawsze mówil lekarz ze pekaja miedzy 18-24 wiec spokojnie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochana sa bardzo dobre, ani troche za duze a nasienia jest tylko 1 ml poniewaz jest bardzo skoncentrowane, wybrane sa tylko najlepsze plemniczki...takze nie o ilosc chodzi, ale o jakosc
i dla mnie mazesz zrzedzić, mi to nie przeszkadza
Maka lubi tę wiadomość