WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh kiedys pytam sie meza co mu sie we mnie spodobalo.. a ten do mnie .. wiesz co w sumie pierwsze co no to wiadomo jak cie spotkalem to wiedzialem ze to ty ..choc ty chyba do konca w to nie wierzylas na poczatku ( i tak bylo hehhe ) a dwa to jak zorbilas pierwszedanie to powiedialem sobie to jest to ..
a na koniec dodal no wiesz musialem sie ustawic.. zardna jestes, gotowaci dbac odom umiesz( choc tu chyba on lepiej dba) wiec wiesz..czyts kalukacja .. na co ja mu powiedzialm czyts kalkulacja.. hmmm no wiec wyzszy jestes masz co nieco miedzy nogami ..zaspokoic umiesz tylko Ty tak sexownie umiesz prowazic samochod.. na dodatek nie jstes leniem wiec tez wiedzialam jak sie ustawic..
A mojM z oburzeniem.. no jak to .. a nawet nie wspomnialas ze sie we mnie zakochalas ;PJaponeczka z Porcelany, kierzynka, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
bylam ale na 45 min bo dyrektor stwierdzila..no coz ladna pogoda skrocimy dzis lekacje
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
ehh ale nie wiem jak dlugo....bo obcieli dofinansowania na skzoly z UM ;/
no ale dzis zaryzykowalam i wyslalam cv do Warszawy i Toruniakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fajna tylko ze nie ma za bardzo warunkow..jesli chodzi o sale komputerowa.. i tak naparwde latam z laptopami z sali do sali.. zanim sie wszycy rozloza.. to mija 20 min ;/ zlozyc i zaniesc drugei 20 min ;/
co mnei jako informatyka bardzo irytuje.. na dodatek .. zainstalowali na komputerach do nauki system win 8 ..no po porstu koszmar ;/
ludzie pierwsze zajecia uczyli sie jak sie włacza i wyłacza..i jak sie po nim poruszac ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 20:35
-
Hej moje drogie :*
kierzynka, kaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
ehh czy zaradna to zobaczymy... musze cos wykombinowac do sierpnia ..
ale co.. moj M wchodzi i do mne yy co wysylasz do wawy cv?? przeprowadzamy sie..czy ja o czyms nie wiem.. a ja mu na to noo tak na spontanie wyslalam
a ten do mnie.. no tak .. na spontanie a moze bys sie zapytala czy startujemy do innego mista.. a ja na to..yy no wiesz gdzie tam i ty a gdzie ty tam i ja a ten do mnie dobra pojde zobaczyc na mape awy szuka juz mieszkania ..wariat ja tylk o wyslalam cv do szpitala na koordynatora ds NFZ a do Torunia na podobne stanowisko tylko chodzi o przychodnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola WSZYSTKIEGO NJALPESZEGO Spełnienia marzen, zdrówka , dużo miłosci no i oczywiście tej fasoleczki o która tak walczycie Buziaków moc od MIśków
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Dzieki wielkie kochana. Ja juz czekam zaraz sie zacznie. Kolezanke z sali juz zabrali a ja ide po niej. Oj nerwy
-
KAROLAAA STO LAT STO LAT STO LAT! SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ, A SZCZEGÓLNIE TEGO JEDNEGO NAJWAŻNIEJSZEGO, NAJBARDZIEJ WYCZEKANEGO - DZIECKA! ABY UDAŁO SIĘ JUZ ZA PIERWSZYM RAZEM, ŻEBYŚ PŁAKAŁA ALE TYLKO ZE SZCZĘŚCIA I ABYŚ MOGŁA JUZ ZA 9 MIESIĘCY PRZYTULIĆ SWOJĄ KRUSZYNKĘ
A POZA TYM POCIECHY Z MĘŻA, DUŻO MIŁOŚCI I ABYŚ NIGDY O NAS NIE ZAPOMNIAŁA
BUZIAnia_84, kaarolaa lubią tę wiadomość