WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kierzynko tak.. zadzownila do mnie Pani z pytaniem czy wiem ze to w Toruniu bo ja z Kielc op ze ak wstepna rozmowe przeprowadzila .. powiedziala ze spelniam wszytskie kryteria i ze zeby nie ciagnac mnie 400 km to polacza sie jutro ze mna na skypie o 12 maja przedstawic warunki i ogolnie rozmowe przeprowadzic przez skypa
bardzo sie ciesze a za razem.. troche boje.. bo nikogo w Toruniu nie mam.. M ma prace tu ..i przeraza mnie to ze przez jakis czas bylibysmy osobno..a w szegolnosci to ze ja bym tam byla sama ani rodziny nikogo
Nic jak M wroci to siadzeimy i porozmawiamy
Karola no ale juz po teraz trzymamy kciuki za transfer mowilikiedy ??kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja mam mieszane uczucia z tym Torunie..nie wiem moze sie pospieszylam..;/
choc dobrze wiedziec ze w razie co to w innych miastach moge szybciej nawet dostac odp na wyslane cv a nie tak jak u nas pol roku i nic ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to na pewno pewnie bedzie zaskoczony bo nawet mnei zatkalo ze wczraj wysalam a oni dzis juz zadzwonili tu w Ck jak wysylam to nie raz doepiro po kilku miesiacach oddzwaniaja ;/
-
nick nieaktualny
-
Kerzynko ja jak wczoraj rozmawialm z mezem co on na takie ewentualne rozwiazanie ze szukam poza ck ..odp super ..po czym chwila zastanowienia i pytanie no dobra z co z kocica i psem ??
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny