WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh teraz nadrabiasz ;P
ojj ale zjdlabym lodów... i kawe mrozona z lodami i % faza mi sie na nie włączyla.. ooo i naturalnego soku z kiwi, limonkiAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:heheh teraz nadrabiasz ;P
ojj ale zjdlabym lodów... i kawe mrozona z lodami i % faza mi sie na nie włączyla.. ooo i naturalnego soku z kiwi, limonkiAnia_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:eeee bo teraz się nabijacie ze mnie
Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
aaa zarz mnei rozniesie.. ja chce .. loddyyy..dzownie do meza niech kupuje po droddze
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam się
Karola wszystkiego najlepsiejszego Kochana :************************
dwóch kreseczek za dwa tygodnie oczywiście
Ania, aleś poszalała z tą pracą Musicie z M przedyskutować, bo skoro dla ciebie są możliwości rozwijania się w innym mieście, to dla twojego też.... A przecież dom nie jest wasz... ja nie wiem czy bym umiała taką ważną decyzjhe podjąć, normalnie cieszę się, ale i współczujękaarolaa, Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:witam się
troszke dłuzej niz 2 tyg czekania, mozna powiedziec, ze 2 tyg beda od soboty dopiero, oj bedzie sie dłuzyło... -
W sumie jedyne co nas tu trzyma to rodzinka.. ale znowu 400 km to nie koniec swiata i na weekend moglibysmy przyjezdzac
mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
dzień dobry kochane...
kaarolaa wszystkiego naj naj naj...:0
Całej reszcie tez życzę wszystkiego dobrego..
wpałam na stare smieci .......Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 19:04
Anutka, kaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
kaarolaa wrote:dziekuje bardzo kochana
troszke dłuzej niz 2 tyg czekania, mozna powiedziec, ze 2 tyg beda od soboty dopiero, oj bedzie sie dłuzyło...
oj tam, trzy tygodnie w porównaniu z tym co się już wyczekałaś to pikuś
Ania, widzę że odważnie się bierzesz za to i dobrze.
Antonina jak cię daaaaaaaawno nie widziałam, a ty już zaraz powitasz dzidziusia swojegoMariaAntonina, kaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:witam się
Ania, aleś poszalała z tą pracą Musicie z M przedyskutować, bo skoro dla ciebie są możliwości rozwijania się w innym mieście, to dla twojego też.... A przecież dom nie jest wasz... ja nie wiem czy bym umiała taką ważną decyzjhe podjąć, normalnie cieszę się, ale i współczujęmała_mi lubi tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:dzień dobry kochane...
kaarolaa wszystkiego naj naj naj...:0
Całej reszcie tez życzę wszystkiego dobrego..
wpałam na stare smieci .......
a niektóre z nas nadal czekaja na fosolkikaarolaa lubi tę wiadomość
-
Uda się i każdej z was, ja tez musiałam swoje odczekać..a teraz czekam z jelitówką wczoraj mnie greda dorwała.. na koniec ciąży zyganko..
Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.