WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Maria, staaaaaarsznie długo... My nie wytrzymaliśmi i sexior był w dwa tygodnie po cc, zaraz po wizycie u gina, który stwierdził że u mnie to 'jak na psie' się zagoiło i jak się czuję to mogę.
ja wole nie eksperymentować..co mi teraz za roznica jak tyle musiałam wytrzymać..mała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
Aaaa.. ududusze meza..!!!! kupił mi lody.. cieple ...
MariaAntonina, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
oki kobietki .. zycze miłego wieczorku..lapac wiruski , ale nie te jelitowe
papapaAnia_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
noo takie słodkie cieple lody
a jak mu powiedzialam nie o te mi chodzilo to szepnal mi do ucha a takie tez dzis mozemy zrobic tylko niech Domino pojdzie
Łotr jedenkaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:noo takie słodkie cieple lody
a jak mu powiedzialam nie o te mi chodzilo to szepnal mi do ucha a takie tez dzis mozemy zrobic tylko niech Domino pojdzie
Łotr jedenAnia_84 lubi tę wiadomość
-
na chwilke gadalismy o tym Toruniu.. bo pozniej przyszeld kolega.. ale jedno co mi M powiedzil..to dobrze kochanie nie martw sie nawet jak trzeba bedzie jechac to pojedziem..pozniej dokonczymy rozmowe..to poadamy dokladnie
a na koniec przytulił mnie i mówi.. jeszcze nie ma @ ?? ja mowie no nie.. a ten usmiecnal sie i test..noo o moze jednk nie przyjdzie co ??
ehh.. nie wiem skad on ma tyle wiary..
ehhh spiaca jestem..ale nie grzecznie czekam na meza bede twardakaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:nic sie nie odzywa, boje sie ze cos mogło pojsc nie tak, obym sie myliła...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny