WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dla mnie generalnei to by nie robilo roznicy ale ze akurat w poblizu sa imieninki no to mu powiem i tak ze zdarzyl sie cud i nie spaliłam biszkopta na tort
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
taa..jakby jutro zrobila test i by wyszly II - to bym pewnie sobie powiedziala to do cholery nawet test mi robi psikusa hehhehe dltego dobrze ze nie ma testuu
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez dzis chyba koncze musze sie polozyc mezus juz skonczyl meski wieczorek i obiecal zrobic miete wiec moze pomoze
Buziaki dziewczynki -
nick nieaktualny
-
Witam się z rana kochane Dziękuje Wam za troskę :* wizytę miałam dopiero na 19 więc w domu byłam o 22- padnięta na maksa.. A więc tak; pęcherzyki pękły, endo ładne... ale pani dr powiedziała że realne szanse na IUI to nie 20% jak piszą.. one wahają się między 9-20 % i że mamy się nie załamać jak się nie uda (łatwo powiedzieć).. Dlatego się zastanawiam czy dzisiaj nie pojechać do schroniska po kotka Bo weźmiemy go na pewno
Ania_84, kierzynka, arizona 87, kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Aaaa i dzisiaj śniła mi się JAPONECZKA, ładna dziewczyna o bardzo sympatycznej buźce i ciemnobrązowych dłuższych włosach Nie wiem jakim cudem bo nigdy się nie widziałyśmy... A może i przez to, że wczoraj jak P. chciał mnie wysadzić za marudzenie to powiedziałam "ok, zaraz pisze do Japoneczki pójdziemy do jakiegoś klubu na drina" - na kawę było za późno;p
-
Maka :*
masz sny ale miło mi )))26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Maka bardzo sie ciesze ze wszytsko pieknie popekalo
trzymam kiuki za to zebyscie byli w tym szczesliwym procencie
a ja psychicznie sie nastawiam na rozmowe z Toruniem -
Anuśka kochana będę trzymała kciuki :* Ale jesteś prezes WPPR więc taką rozmowę to z palcem gdzieś tam walniesz z pozytywnym skutkiem
Skarbie my w szczęśliwym procencie?? My jesteśmy życiowymi pechowcami.. nie ma szans..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania.. Maka dobrze mówi, jako Prezes dasz tam czadu, a jeszcze jak pochwalisz się, że panujesz nad grupą zdesperowanych kobiet na punkcie dziecka to i firmowe mieszkanie dostaniesz
Ania_84, Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Ojj dziewczynki powiem szczerze ze wczoraj sporo rozmawilismy z Michałem.. i on to by bardzo chcial bo wie ze tu nie mamy wieksych sznas na prace ..
choc jak patrzylam na oferty dla Michala to niestety wszytko jest ale n podpisanie kontraktu do Niemiec..
a ja czuje ze moglibysmy torche sie odbic.. no nic nie ma co wychodzic na przód za bardzoMaka lubi tę wiadomość