WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:a ja mam tylko 1 zapłodniona komorke
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bedzie dobrze Karola musi byc
a ja sie smialam dzis z meza.. obudzil sie gdzies o 2w nocy nagle obudzil mnie tym ze wstal na łózku nagle jakby mu sie zakrecilo w głowie zszeld z ózka siadł.. ja wystarszona pytam sie czy cos sie dzieje..a ten nie .. ide spac i poszedl dalej spackaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:bedzie dobrze Karola musi byc
a ja sie smialam dzis z meza.. obudzil sie gdzies o 2w nocy nagle obudzil mnie tym ze wstal na łózku nagle jakby mu sie zakrecilo w głowie zszeld z ózka siadł.. ja wystarszona pytam sie czy cos sie dzieje..a ten nie .. ide spac i poszedl dalej spacAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Dziewczyny to mojemu się raz śniło że wściekły kot na niego wskakuje i że niby się broni...i jak mnie rąbnął, ja się obudziłam i oburzona oddałam mu i poszłam spać..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja juz po rozmowie z Toruniem
ogólnie wsyztsko ok .. w ciagu tyg maja dac znac czy mam przyjechac do Torunia na rozmowe z pracodawca.. i ewentualne podpisanie umowy
od tego czasu miałabym 2 tyg na organiczacje - cyzli mieszkanie i przeprowadzkakaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja juz po rozmowie z Toruniem
ogólnie wsyztsko ok .. w ciagu tyg maja dac znac czy mam przyjechac do Torunia na rozmowe z pracodawca.. i ewentualne podpisanie umowy
od tego czasu miałabym 2 tyg na organiczacje - cyzli mieszkanie i przeprowadzkaAnia_84 lubi tę wiadomość