WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobranoc Ania :*
Ja też zmykam- dobrej nocy wszystkimkaarolaa lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
ja bralam caly czas dopochwowa, aplikowalam ja jak wstalam rano i juz sie nie kladlam tylko chodzilam i nic nie wylatywalo chyba pojemna jestem
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek
poki co na 20 min pozniej droga do pracy i pojawie sie znowu tyle ze z kawkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2014, 08:34
-
A ja dziewczyny mam doła
kurwicy mozna dostac.. maz za caly miesiac roboty za godziny dostal 800 zl .. poplacil rachunki zatankowal samochod i zostalo 100 zl .. mi klienci jeszcze nie zaplacili..ze skzoly nie wiadomo kiedy zaplaca..;/ pensja z pracy dostane 15tego .. a na same badania meza trzeba wydac 150 zl .. kurwa czy choc jedno ne moze sie jakos ukladac ;( -
Ania_84 wrote:A ja dziewczyny mam doła
kurwicy mozna dostac.. maz za caly miesiac roboty za godziny dostal 800 zl .. poplacil rachunki zatankowal samochod i zostalo 100 zl .. mi klienci jeszcze nie zaplacili..ze skzoly nie wiadomo kiedy zaplaca..;/ pensja z pracy dostane 15tego .. a na same badania meza trzeba wydac 150 zl .. kurwa czy choc jedno ne moze sie jakos ukladac ;(
Anka a nie możesz jakoś tych klientów pogonić?? Żeby jednak szybciej zapłacili.. Kurcze no nie wiem co Ci mam napisać..Ania_84 lubi tę wiadomość
-
neino jakos sie ulozy wsyztsko ale sie wkurzylam bo w szkole nauczycielom obcieli stawke godzinowa o 4 zl .. bo obcieli dotacje..dobra zrozumialabym to gdyby nie fakt ze prezes kupial sobie samochod za 120 tys i córce mini morisa.. wiedziala o tym fakcie o d stycznia wiec mogla odkladac ..odlozyla by przez 3 miesiace 60 tys ... mialaby na wyplaty.. a pieniadze wyparowalu..ani do skzoly nic nie kupila... szlag czlowieka trafia ;/
-
Ania nie denerwuj sie, zycie plata nam rozne figle, przewaznie pograzajace, ale to nie pierwsza i nie ostatnia taka sytuacja w Twoim zyciuu, wiec trzeba sie wziasc w garsc pomyslec, zacisnac zeby i przebrnac przez to :*
-
Martuska ja to wiem.. i zbieram sie jak moge.. od stycznia spadaja na nas same zle wiadomosci.. nie mielismy ani jednej dobrej ..wie c chyba mam prawo jeden dzien byc zdołowana ..pewnie niedlugo znowu wezme sie w garsc..ale poki co mam dola i niemam zamiaru tego ukrywac.. nie wiem..moze to ze nie mozemymiec dziecka od tak jest tym spowodowane.. ze nie bylo by nas stac.. moze w tym jest plan.. wkurwa mnie wszytsko bo pytam sie ile mozna ?? dobra ujuz nie mardudze...wracam do pracy
-
Ania_84 wrote:Martuska ja to wiem.. i zbieram sie jak moge.. od stycznia spadaja na nas same zle wiadomosci.. nie mielismy ani jednej dobrej ..wie c chyba mam prawo jeden dzien byc zdołowana ..pewnie niedlugo znowu wezme sie w garsc..ale poki co mam dola i niemam zamiaru tego ukrywac.. nie wiem..moze to ze nie mozemymiec dziecka od tak jest tym spowodowane.. ze nie bylo by nas stac.. moze w tym jest plan.. wkurwa mnie wszytsko bo pytam sie ile mozna ?? dobra ujuz nie mardudze...wracam do pracy
Skarbie mi możesz marudzić ile wlezie.. Chętnie Cię wysłucham i ponarzekam z Tobą.. Niestety po takich wieściach jakie my otrzymałyśmy nie da się pozbierać.. ani jutro, ani za miesiąc i w dużym stopniu nasze nastroje są właśnie tym spowodowane...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Wiem Maka...dzikeuje
boje sie .bo boli mnie prawy jajnik....i oczywiscie z moim mysleniem odrazu mysle ze jakas torbel tam jest i to boli...no bo czego mam sie spodziewac jak nie nastepnej zlej informacji .. to juz chyba takie glupie zboczneie .. siedze i łzy mi soja w oczach -
Maka wrote:Gdybyśmy nie miały takich problemów jakie mamy, to po części nie było by i tych finansowych..
Maka lubi tę wiadomość