X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • Maka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbie a może Twoje jajniczki już zaczynają pracować? Wiem, że trudno po tym wszystkim pozytywnie myśleć znam to w końcu z autopsji... Uwierz mi że nie jesteś sama... I mogę nawet z Tobą popłakać jak przyjdę z pracy :*

Ania_84 lubi tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    A no własnie.. u nas na same badania, wizyty wydalismy w ciazgu miesiaca 1500 zl .. wiec jakbysmy to mieli teraz to by byl luz .. ;/

No dokładnie... my ok 2 tys.. I choć wiem, że nic z tego to nie wiem jak sobie poradzę jak dostanę @.

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane...troche tutaj nie ciekawie, my ogolnie wydalismy na wszystkie badania i wizyty, leki jakies 3 tys...

ale tym juz sie nie przejmuje, własnie dzwoniłam do embriologow, został mi tylko ten 1 zarodek, tamte wcale nie ruszyły...ten na szczescie jak narazie bardzo dobrze sie dzieli i w sobote miedzy 9 a 10 transfer...dzidziusiu, prosze wytrzymaj....

Ania_84, arizona 87, Maka, Martuśka, kierzynka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolla na pewno wytrzyma maluch :)

Maka.. wiem ze moze juz zaczac pracowac jajniczek.. ale jakos chyba moje glupie myslenie zaczyna sie obawiac z ktorej strony teraz nam przywali ;/
    Ale pojde do mojego gina ..tergo co chodzilam bo ma nam wypisac skierowania do genetyka..bo okazuje sie ze moj internista zle wypisal.. ;/ to poprosze zeby mi zrobil usg..przynajemnij zeby byla spokojna ze wszytsko jest ok.. :)

kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka a mzoe jednak sie udało.. wiem ze czlowiekpozniej sie martwi skad brac na ewentualne nasteone..;/

kaarolaa lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarola oby transfer sie udal. Aniu tak sie kurffa zyje w naszym pierd.... kraju. Bogaci sie bogaca a klasa srednia powoli zanika. Oni chca zniszczyc polska rodzine

• Maka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Maka a mzoe jednak sie udało.. wiem ze czlowiekpozniej sie martwi skad brac na ewentualne nasteone..;/

Niektóre podchodzą i po 7-8 razy i dupa a nam by się miało udać? Przecież nam nic z taką "łatwością" nie może przyjść..

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepsze jest to, ze posłowie, pan premier, wszyscy mowia o duzej rodzinie, zeby dzieci rodzic, ale za co je wykarmic, ubrac? a gdzie pozniej szkoła? wiem jak jest ciezko bo sama mam 5 rodzenstwa, rodzice czesto nie mieli pieniedzy, a tu kupic ksiazki i to z kazdym rokiem nowe, bo jedno po drugim miec nie moze, buty, kurtki, ubrania....ja bede chciała miez przynajmniej 2 tylko z czego je utrzymamy jak ja nie pracuje....ciezko jest o prace, zwłaszcza tutaj na mazurach...ewentualnie tylko sezonowa, ale to mnie nie ratuje...ten nasz kraj to kpina jest...socjal lezy, słuzba zdrowia lezy, tragedia....

arizona 87 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka ale pozwól ze bede i tak trzymała kciuki :D hehe ;)

Arizona.. wiem .. i ja sie z tym licze.. ale po porstu dzis mam gorszy dzien :)
    2 dzien @ wiec wszytsko mnei z=drazni.. hormony mi buzi=uja.:)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka ja wierze, ze juz Wam sie udało i z takim nastawieniem musisz wytrwac do konca :)

arizona 87, Maka lubią tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najbardziej mnie wkurza jak mówia ze oni za ta kase by wyzyli ..;/ albo ze srednia krajowa wzrosla.. tylko sie pytam komu wzrosla bo nie tym co zarabiali najmniej ;/ tylko posłom i innym na wysokich stanowiskach.. ;/

arizona 87, kaarolaa lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrszta mam szwagierke w niemczech. Ze 3razy robila in vitro, polowe refundowalo panstwo. Zastrzykow sie nabrala a dzieci nie ma, poraniala biedna. Niby cialko zolte nie domagalo ale brala na to hormony i dupa. Ja na in vitro sie raczej nie zdecyduje (choc nigdy nie mow nigdy), kase jakos bym nazbierala ale jak mam sie meczyc i pozniej i tak niewiadomo czy sie uda. Zreszta jak mam nie miec dzieci to trudno, ale nadzieja umiera ostatnia moze kiedys sie uda. Tak liczylam, ze w tym cyklu bedziemy sie starac a moj M przyjedzie tylko na 1,5tyg. Obym jak najszybciej dostala @ to moze zdazymy. Ostatnio ovitrelle bralam w 20dniu cyklu, bo mam dosyc dlugie. Jak bede miec 1 dc to dzwonie do gina co mam robic czy brac clo itd.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zreszta na jakie studia mialyby isc nasze dziecie jak dobra prace masz tylko po znajomosciach

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka ile Ci zostalo czasu do ewentualnej @? Oby nie przyszla franca zbolala

• Martuśka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski ja wlasnie dostalam prezent @ ;(
    no wiec prawdopodobnie 14.04 badanie droznosci jajowodow, chce aby byly niedrozne wtedy bedziemy znac przyczyne dlaczego nam nie wychodzi...

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Maka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arizona 87 wrote:
    Maka ile Ci zostalo czasu do ewentualnej @? Oby nie przyszla franca zbolala

coś ok 10 dni... nie wiem dokładnie.

ckaik0s3070dl07t.png
  • Maka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    A najbardziej mnie wkurza jak mówia ze oni za ta kase by wyzyli ..;/ albo ze srednia krajowa wzrosla.. tylko sie pytam komu wzrosla bo nie tym co zarabiali najmniej ;/ tylko posłom i innym na wysokich stanowiskach.. ;/

Tak, tak Ania .. średnia krajowa to 3,8 tys... to nic że nigdy takiej kwoty bez jakiś premii, 13-stek czy czegoś tam nie widziałam na koncie...

Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość

ckaik0s3070dl07t.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja nie wiem ale czuję że Maka i Karolaa to już TEN wasz czas i że wszystko będzie ok. Nawet nie mogę pomysleć inaczej ;)

kaarolaa, Maka, arizona 87 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Maka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arizona 87 wrote:
    Zrszta mam szwagierke w niemczech. Ze 3razy robila in vitro, polowe refundowalo panstwo. Zastrzykow sie nabrala a dzieci nie ma, poraniala biedna. Niby cialko zolte nie domagalo ale brala na to hormony i dupa. Ja na in vitro sie raczej nie zdecyduje (choc nigdy nie mow nigdy), kase jakos bym nazbierala ale jak mam sie meczyc i pozniej i tak niewiadomo czy sie uda. Zreszta jak mam nie miec dzieci to trudno, ale nadzieja umiera ostatnia moze kiedys sie uda. Tak liczylam, ze w tym cyklu bedziemy sie starac a moj M przyjedzie tylko na 1,5tyg. Obym jak najszybciej dostala @ to moze zdazymy. Ostatnio ovitrelle bralam w 20dniu cyklu, bo mam dosyc dlugie. Jak bede miec 1 dc to dzwonie do gina co mam robic czy brac clo itd.

Ja to samo mówiłam... "in vitro? w życiu.." i patrz jak nam sie 2 IUI nie powiedzie to chcemy startować z in vitro.. i jesteśmy na to zdecydowani...

ckaik0s3070dl07t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Kurde ja nie wiem ale czuję że Maka i Karolaa to już TEN wasz czas i że wszystko będzie ok. Nawet nie mogę pomysleć inaczej ;)
    kochana poczekajmy ze mna do soboty...jeszcze duzo moze sie wydarzyc....

‹‹ 1374 1375 1376 1377 1378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: