WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Uuu no to co on nie wie ze z mamuskami sie nie kłóci i nie denruje ich ;/
no chyba nie zresztą my całe życie koty drzemy ze sobą. raz lepiej raz gorzej, dziś chyba i ja i on mieliśmy zły dzień... Tylko że po nim to spłynie, a ja się cały dzień denerwuje.
dobra, dziewczyny, zbieram się pomału, a jak mi się nie chceeee dziś tak iśćAnia_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała a nie miałąs obok patelni raz a porzadnie i by sie nauczyl ze skobiet w ciazy sie nie denerwuje
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
helloł
tak sobie czytam o tej kici i przypomina mi się że Mój to klnie te nasze koty jak nie wiem co n jednego to mówi szmata bo sie łasi do każdego i rozkłada nogi ;p ale myślę że mimo wkurzania się na nich to je lubi
dziś mam na 10 ale znów do 18 muszę siedzieć.. nie lubie tego jestem strasznie nie wyspanaMaka lubi tę wiadomość
-
Maka, straszne koszmary masz...
Ania, niestety nic nie miałam pod ręką, wręcz przeciwnie, to on stał na drabince do malowania i mało brakowało, byłabym pomalowana na wyblakły niebieski kolor
Ja poproszę kawę jestem niewyspana jak wtenczas, wczoraj wróciłam o 23.30 do domu.... i potem zasnąć nie mogłam, a teraz padam na twarz.Maka, Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nastrajam sie do mycia okien właśnie..... qrwa jak dobrze liczę to mam 17 okien do ogarnięcia... gin mi sie pozwolił trochę pogimnastykować tylko bez przesady. Więc muszę zacząć dziś, żeby przed świętami zdążyć
-
mała_mi wrote:nastrajam sie do mycia okien właśnie..... qrwa jak dobrze liczę to mam 17 okien do ogarnięcia... gin mi sie pozwolił trochę pogimnastykować tylko bez przesady. Więc muszę zacząć dziś, żeby przed świętami zdążyć
Mała Ty mi się oszczędzaj.. Jak przeczytałam te Twoje pierwsze zdanie to zamarłam... ;pAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny