X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
Odpowiedz

WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka wrote:
    Nom dokładnie.. U mnie wie przyjaciółka.. (oczywiście nie w szczegółach) że mamy problemy.. Ale co ona może o tym wiedzieć jak wpadła.. ona nawet nie ma pojęcia po co robiona jest beta.
    u mnie wiedza osoby, ktore wczesniej poroniły. siostra mojego P. moja kuzynka i ciocia...tylko siostra P. ma 2 dzieci, kuzynka 1, w najgorszej sytuacji jest ciocia bo miała 3 ciaze pozamaciczne, wycieli jej jajniki i nie ma dzieci :( z nia mi sie duzo lepiej rozmawia niz z własna matka...

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka ja też pewnie na Twoim miejscu bym tak myśła, ale ja jednak ciągle wierzę że Wam się uda ;)

Maka lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to jest tak że wszyscy naokoło myślą że to takie hoop i juz bo im się udało.. U mnie nikt nic nie wie bo by mnie jeszcze bardziej męczyli

Maka, arizona 87 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Nas wiedza tylko moi rodzice, Michala mama , siostra wie ze sie starmay ale ze s jakies problemy ..
    Moja siostra wie - bo jest lekarzem i podpowiada mi niektore rzeczy :)

kaarolaa, arizona 87 lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A znajom wiedz tyle ze cs tam probujemy ale jak siepytaja to mówimy ze jak sie bardzo che to dupa :P

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba zacznę o tym mówić to mnie nie będą o dziecko dusić, tylko szkoda mi mojej teściowej bo Mój jest jedynakiem i może okazać się że nie ma szans na wnuka

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh.. kierzybnko znam ten bol bo ja jestem jedynaczka :(
    I widze ja nie raz mama i tata patrza na takie noworodki a mi w głowie ciagle siedzi ze nie beda miali wnuczka albo wnusi :(

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojemu tez jest ciezko, chociaz juz u niego w rodzinie dzieci sa, bo 2 starsze sistry razem maja 4 dzieci...ale on jest facetem, nazwisko dalej przekazuje i tesc ciagle sie pyta kiedy i kiedy...to straszna presja musi byc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie moze sie tak nie pytaja, tata czasem napomknie kiedy wnuki. Mamie i siostrze cos tam opowiadalam, ale poza tym ok. Ale ani moi rodzice ani rodzice mojego M nie maja wnukow, wiec czas przerwac ta zla passe. Ale mam teraz wiekszy problem, bo moge stracic prace a jak znajde nowa to nie moge byc od razu w ciazy. Takze moje wielkie starania zostaja niestety zaniechane. A tak liczylam ze bedziemy probowac od nast.cyklu

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maka, spokojnie, nie zamierzam latać jak pomylona po tych oknach, juz się wylezalam za wszystkie czasy ;)

Ania aleś dala czadu :) ale dobrze, niech się chłop ogarnie i bierze za życie.

Tak poza tym to Maka, Karola, ja tak bardzo chce żeby wam się udało, ze jak się nie uda, to gwarantuje ze będę siedzieć i ryczec z wami..

Arizona sorki ze się jakoś nie odnoszę do twoich postów specjalnie ale szczerze to cię nie kojarzę i nie znam twojej historii :) nie wiem jak tam u ciebie ze staraniem itd :) mam nadzieje ze rozumiesz i ze z czasem się dowiem jak to u cb :) Bo z reszta dziewczyn to juz jak z rodzina miałam napisać ale to chyba jednak zle porównanie jest ;)

No. To idę dalej na pole do dzieciaków :)

A zapomniałam Maka ze kawy w końcu niw piłam bo jak zmierzylam ciśnienie to szok :/ takie wysokie i to chyba od tego mnie łeb bolała

kaarolaa lubi tę wiadomość

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała_mi wrote:

Tak poza tym to Maka, Karola, ja tak bardzo chce żeby wam się udało, ze jak się nie uda, to gwarantuje ze będę siedzieć i ryczec z wami..
    kochana spokojnie ze mna nie bedziesz musiala ryczec, ja nie płacze jak przychodza @...cały czas mam nadziej, ze jak nie ten cykl to kolejny, z in vitro bedzie tak samo...jak teraz sie nie uda, to kolejna proba napewno bedzie ta szczesliwa :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 14:36

mała_mi lubi tę wiadomość

• Martuśka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski glowa do gory, co tutaj ostatnio same smutanie hmm?
    sorki ze tak mam teraz malo czasu dla Was ale praca...
    no to buziaki slodziaki :) :*

kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość

0d229c8bca0a7a37441a14a4db12ea32.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mii ale masz fajnie, ja tez bym sobie chętnie wyszła na pole a muszę się męczyć w warszawie, chociaż przyzwyczaiłam się do dużych przestrzeni na wsi ;)

mała_mi lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym o czym Wy tu piszecie? o jakim płaczu? żadnego płaczu nie budziet nooo! ;)

kaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    poza tym o czym Wy tu piszecie? o jakim płaczu? żadnego płaczu nie budziet nooo! ;)
    u mnie napewno go nie bedzie ;)

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w domku na szczescie ;)
    ale jeszcze musze porobic zestawienia do NFZ a pozniej uzupełnic KPiR z marca .. no i porobic porzadki w dokumentach :D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Ja juz w domku na szczescie ;)
    ale jeszcze musze porobic zestawienia do NFZ a pozniej uzupełnic KPiR z marca .. no i porobic porzadki w dokumentach :D
    ja to Ciebie podziwiam, w ogole Was podziwiam wszystkie...chyba jako jedyna z tego watku siedze w chałupie na dupie i nic nie pracuje...

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem ostatnio tak mega senna że zasypiam w ciągu dwóch minut. Wczoraj wieczorem Mój mnie ciągle budził bo leżałam ogladajac filmy i w mig zasypiałam i tak mam odkąd mi się okres zaczął do teraz ;)

Lucy91 lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    ja to Ciebie podziwiam, w ogole Was podziwiam wszystkie...chyba jako jedyna z tego watku siedze w chałupie na dupie i nic nie pracuje...
    z jednej strony to masz faajnie ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    jestem ostatnio tak mega senna że zasypiam w ciągu dwóch minut. Wczoraj wieczorem Mój mnie ciągle budził bo leżałam ogladajac filmy i w mig zasypiałam i tak mam odkąd mi się okres zaczął do teraz ;)
    a ja nawet w ciezkiej chorobie za Chiny ludowe nie zasne w ciagu dnia...nawet narkoza srednio na mnie działa :) juz 2 razy to przeszłam tylko mnie do sali pozabiegowej przewioza to koniec spania i najchetniej do domciu :) hehe owszem spac moge, ale rano, wtedy ciezko mnie z wyrka wygonic :)

‹‹ 1381 1382 1383 1384 1385 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ