WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Nom dokładnie.. U mnie wie przyjaciółka.. (oczywiście nie w szczegółach) że mamy problemy.. Ale co ona może o tym wiedzieć jak wpadła.. ona nawet nie ma pojęcia po co robiona jest beta.
-
A u Nas wiedza tylko moi rodzice, Michala mama , siostra wie ze sie starmay ale ze s jakies problemy ..
Moja siostra wie - bo jest lekarzem i podpowiada mi niektore rzeczykaarolaa, arizona 87 lubią tę wiadomość
-
ehh.. kierzybnko znam ten bol bo ja jestem jedynaczka
I widze ja nie raz mama i tata patrza na takie noworodki a mi w głowie ciagle siedzi ze nie beda miali wnuczka albo wnusi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie moze sie tak nie pytaja, tata czasem napomknie kiedy wnuki. Mamie i siostrze cos tam opowiadalam, ale poza tym ok. Ale ani moi rodzice ani rodzice mojego M nie maja wnukow, wiec czas przerwac ta zla passe. Ale mam teraz wiekszy problem, bo moge stracic prace a jak znajde nowa to nie moge byc od razu w ciazy. Takze moje wielkie starania zostaja niestety zaniechane. A tak liczylam ze bedziemy probowac od nast.cyklu
-
Maka, spokojnie, nie zamierzam latać jak pomylona po tych oknach, juz się wylezalam za wszystkie czasy
Ania aleś dala czadu ale dobrze, niech się chłop ogarnie i bierze za życie.
Tak poza tym to Maka, Karola, ja tak bardzo chce żeby wam się udało, ze jak się nie uda, to gwarantuje ze będę siedzieć i ryczec z wami..
Arizona sorki ze się jakoś nie odnoszę do twoich postów specjalnie ale szczerze to cię nie kojarzę i nie znam twojej historii nie wiem jak tam u ciebie ze staraniem itd mam nadzieje ze rozumiesz i ze z czasem się dowiem jak to u cb Bo z reszta dziewczyn to juz jak z rodzina miałam napisać ale to chyba jednak zle porównanie jest
No. To idę dalej na pole do dzieciaków
A zapomniałam Maka ze kawy w końcu niw piłam bo jak zmierzylam ciśnienie to szok takie wysokie i to chyba od tego mnie łeb bolałakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:
Tak poza tym to Maka, Karola, ja tak bardzo chce żeby wam się udało, ze jak się nie uda, to gwarantuje ze będę siedzieć i ryczec z wami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 14:36
mała_mi lubi tę wiadomość
-
laski glowa do gory, co tutaj ostatnio same smutanie hmm?
sorki ze tak mam teraz malo czasu dla Was ale praca...
no to buziaki slodziaki :*kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja juz w domku na szczescie
ale jeszcze musze porobic zestawienia do NFZ a pozniej uzupełnic KPiR z marca .. no i porobic porzadki w dokumentachkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja juz w domku na szczescie
ale jeszcze musze porobic zestawienia do NFZ a pozniej uzupełnic KPiR z marca .. no i porobic porzadki w dokumentach -
nick nieaktualnykierzynka wrote:jestem ostatnio tak mega senna że zasypiam w ciągu dwóch minut. Wczoraj wieczorem Mój mnie ciągle budził bo leżałam ogladajac filmy i w mig zasypiałam i tak mam odkąd mi się okres zaczął do teraz