WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:z jednej strony to masz faajnie
-
ja tez muszę męczyć się w mieście a zdecydowanie wolę wieś bo tam mam dużo przestrzeni
a jeśli chodzi o spanie to też nie lubię zasypiać w dzień, tylko właśnie jakieś takie przesilenie wiosenne mnie łapie bo śpię nawet na stojącokaarolaa lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:jestem ostatnio tak mega senna że zasypiam w ciągu dwóch minut. Wczoraj wieczorem Mój mnie ciągle budził bo leżałam ogladajac filmy i w mig zasypiałam i tak mam odkąd mi się okres zaczął do teraz
witaj w klubie tylko ze ja jestem przed @Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
kierzynka wrote:ja tez muszę męczyć się w mieście a zdecydowanie wolę wieś bo tam mam dużo przestrzeni
a jeśli chodzi o spanie to też nie lubię zasypiać w dzień, tylko właśnie jakieś takie przesilenie wiosenne mnie łapie bo śpię nawet na stojąco
podejrzewam ze to przez zmiane czasu tez jakoskierzynka lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnykierzynka wrote:ja tez muszę męczyć się w mieście a zdecydowanie wolę wieś bo tam mam dużo przestrzeni
a jeśli chodzi o spanie to też nie lubię zasypiać w dzień, tylko właśnie jakieś takie przesilenie wiosenne mnie łapie bo śpię nawet na stojącokierzynka lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:aaaaaaaaaaaaaaaa! przed chwilą ciotka zostałam
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kierzynka gratulacje człowieczkiem się zajmiesz to nie będziesz myśleć o staraniach i wpadka murowana
kierzynka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
kierzynka.. na razie się powstrzymuje, żeby go kapciem nie zabić jak wróci.
A wraca 21.04 nie odzywałam się do niego przez 3 dni... ale tłumiłam w sobie za długo emocje i wczoraj wybuchnęłam.26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Mój przeszedł metamorfoze
przyniósł piwko i lody i powiedzial ze on ma dosc tej pracy i ze mam racje trzeba stad wiac .. i ze wie ze mam racje nawet kupil sobei do paznokci obcinacz - bo zawsze obgryza i sie dre na niegokaarolaa, Japoneczka z Porcelany, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Aaaaaaa ja jutro jadę na zakupy z mama juz się doczekać nie moge, bo najpierw miałam nakaz leżącego trybu życia, potem kasy jakoś nie bylo na rozrzut, no a teraz się w końcu doczekałam i musze pare rzeczy sobie sprawić, w pierwszej kolejności cycnik, bo moje cycki żyją ostatnio swoim własnym życiem
Edit: to się nazywa zdanie wielokrotnie złożone.....
Kierzynka gratulejszynWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 20:38
Ania_84, kaarolaa, kierzynka, Martuśka lubią tę wiadomość
-
Mała szlej jutro ile wlezie
nie no zawsze tak mu trułam zeby nie obgryzał i chyba po dzisiejszym wziol sobie do serca kilka rzeczymała_mi, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Wiesz, ja zartowalam oczywiście
a chłop dobrze, niech się bierze za siebie. Mi się tak wydaje ze nimi trzeba czasem potrząsnąć mocniej żeby się ogarneli... Mój np cala zimę się zabierał ze zrobi dzieciakom piaskownice nowa i do wczoraj jej nie widziałam... Jak się wydarlam na niego że wiosna, pogoda, a dzieci przed tv bo nie maja co na polu robić to w momencie był zorganizowany i dziś mu tylko pomalować zostało. Hehehe nawet trampolinę rozłożył w końcu, co obiecywał dwa tygodnieAnia_84, kaarolaa, Martuśka lubią tę wiadomość