WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki bedzie dobrze .. tyle juz czekalyscie .. noo główeczki do góry ..a Ty Maka.. niu niu mi sie waz mówic z góry ze ise nie udało ..
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja ogólnie mam niezłyhumor
choc mojemu z rana sie niezle oberwało tak mu zmyłam głowe ze nic nie robi wiedzac ze straci prace..tylko ostatnio siedzi na fejsie i gra..ojjj ale mu sie zerwało.. na poczatku myslal ze zartuje ale pozniej juz sie nie smia..powiedzialam mu co mysle o tym i ze jest nieodpowiedzialny i ze obudzi sie z reka w nocniku bo wrzesien zakilka miesiecy a on nic nie robi..mial uczyc sie programu do projektowania mebli to go tylko zainstalował..ojj oberwalo mu sie nie zle..zapytalam sie czy patrzył na oferty wogole..a ten nie.. no to go tak zjebałam ze chyba nigdy takiej zjebki ode mnei nie dostal ;/ wkurzyl mnie ja kurna mysle o innym miescie a on sobie to zlewa..ojjjj dostalo mu sie niezle ;/
pytam sie go za co myslisz pozniej ciagnac leczenie.. za co kupimy wegiel.. za co dasz siostrze na wesele.. ojjj tak mi podniosl cisnienei az sie poryczalam.. i chyba zauwazyl ze przesadzil
A juz jak mu powiedzialamze mnie chce wydelegowac do Torunia z usmiechem.. to ze pewnie mu znie zalezy na mnie i ze chce zebym kogos tam poznala bo jak tak dalej pojdzie to nawet mu sie nie bedzie chcialoprzyjechac do Torunia bo bedzie gral.. to chyba troche sie przestarszyl
bo tylko podsumowalam " Rób tak dalej ..." i wyszłam z samochodu
Maka, arizona 87, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Maka umówmy sie tak jesli dostaniesz @ to wtedy mozesz powiedziec ze sie nie udalo
kaarolaa, Maka lubią tę wiadomość
-
Nim jak sie nie potrzasnie i jak mu nie walne z grubej rury to generalnie oleje sprawe.. a ze hormony mi buzuja no coz.. ;/
Ale wscieklam sie jak wiedze ze od r ana pierwsze co to gra na fejsie to juz przegiał ;/Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Nim jak sie nie potrzasnie i jak mu nie walne z grubej rury to generalnie oleje sprawe.. a ze hormony mi buzuja no coz.. ;/
Ale wscieklam sie jak wiedze ze od r ana pierwsze co to gra na fejsie to juz przegiał ;/
Oj ja nie raz też muszę postawić sprawę jasno. Może nie dotyczy to pracy.. ale jeśli chodzi o inne rzeczy;) Tak to jest z chłopami. Co chwile trzeba sprowadzić na ziemię -
kaarolaa wrote:no własnie Maka teraz koniec zrzedzenia i pisania, ze nie wyszło...dill
Karolka ja nie mówiłam że będziecie miały ze mną łatwo;p A tego zrzędzenia po prostu nie da się obejść... Choć bardzo bym chciała..kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maka wrote:Wiem, że myślicie " kur** zaś ta zaczyna, ze nie wyszło... Nic jeszcze nie wiadomo a ta dalej swoje..." ale tak to już ze mną jest i naprawdę nie wierzę że to jest ten cykl. WYBACZCIE
Maka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny