WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ooo..ja mój tort przy Twoim sie nie umywa.. skladam hołd pikny tort i na pewno smaczny + winko..mniam
Co do kocicy ..to ona na brzuszku jets taka..brazowwa..kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Japoneczko tule mocno ja wczoraj mialm tez gorszy dzien mam nadzieje ze nidlugo ptaszki zaczna u ciebie spiewac a pozytywny nastrój szybko przybedzie
-
nick nieaktualny
-
Maka- wredna małpa ;/ ale trzymam za Was mocno kciuki
Karola... widze ze tempka łądnie w góze trzymam kciuki
Kierzyna u mnei tez jakas taka ta pogoda do dupska ;/
a ja juz nawet usunelam wodnisty slu..a ta franca dalej sie upiera ze owulka byla 9dc ...po porstu mnie rozwala ten program -
nick nieaktualnyhe he to tylko program mi tez wyznaczał inaczej, ale ustawiałam sama owulke po swojemu i po kilku dniach zaznaczał juz tak jak ja wyznaczyłam...
narazie jest w gorze, oj jeszcze tylko 2 dni, a brzuch pokłuwa narazie lekko, ale wieczorem dają skurcze znac o sobie szyjka jest nisko i twarda, a wydaje mi sie, ze powinna byc wysoko...sama juz nie wiem...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
hehe mi też przestawiała się ta owulacja kilka razy i w końcu stanęło w miejscu pewnie i tak nic z tego nie będzie. Wczoraj z okazji urodzin wszyscy mi życzyli dziecka... idzie zwariować normalnie. dzis jeszcze zero słońca tylko deszcz leje.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Karola gdzie tam grzebiesz paluchami daj malemu spokojnie sobie wypoczywac..mial ciezkie 2 tyg za soba
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
smiac mi sie chcialo z mojego wczoraj boo looknal na wykres i mowi tak..no zielony czas sie zaczyna ..moze pofiglujemy sobie i sprobujemy ..
A jamu na to nie gadaj tylko jak chcesz to wyskakuj z gatek
noo ale wkoncu usnelam ot ..taka bylam wczoraj namietnakaarolaa, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny