WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja chyba zalapalam dolka.. patrzylam sie na tego malucha..i widzialamMichala i tak mnie to bolalo ..ze ..ehhh.. widzialam jak M patrzyl na niego..a oczy mial .. takie szklace.. wiecie ..jak bylismy u mojej siostry to luz bo zero podobienstwa... a tam faktyczne doslownie jak Michal
-
Ania_84 wrote:A ja chyba zalapalam dolka.. patrzylam sie na tego malucha..i widzialamMichala i tak mnie to bolalo ..ze ..ehhh.. widzialam jak M patrzyl na niego..a oczy mial .. takie szklace.. wiecie ..jak bylismy u mojej siostry to luz bo zero podobienstwa... a tam faktyczne doslownie jak Michal
-
juz siedzial znim caly ten wieczorek.. wozil go wozkiem.. jak plakal to go bawil i hustal ale to nie to samo co swoje..
wujkiem to M bedzie ardzo dobrym..bo on uwielbia dzieci .. dlatgeo mamnadziejeze bedzie nam dane byc rodzicami..bo wiem ze Michal dalby dziecku bardzo duzo milosci ..Anutka lubi tę wiadomość
-
wiem ale musimy byc silne co nie dobra ide do małzyka obejrzymy jakis filmik
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
łomatko, przyszły, poględziły i poszły.....
to ja też idę. spać. pa, do jutra, chociaż mam takie plany na palmową niedzielę że będę miała mało czasu żeby do was zaglądnąć, ale się postaram
dobranoc, pchły na nockaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry słońce świeci ptaszek śpiewa a ja sobie kawki wlewam komu polac
kaarolaa, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Noo ja czekam Na mezusia :)bo w pracy i moze pozniej pjdziemy sie gdzie s przejsc
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W sumie mogłam taki cytacik walnac
Słońce świeci ptaszek kwili, może byśmy sie napili?kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość