WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja chyba zalapalam dolka.. patrzylam sie na tego malucha..i widzialamMichala
i tak mnie to bolalo ..ze ..ehhh.. widzialam jak M patrzyl na niego..a oczy mial .. takie szklace.. wiecie ..jak bylismy u mojej siostry to luz bo zero podobienstwa... a tam faktyczne doslownie jak Michal
-
będzie go rozpieszczałAnia_84 wrote:A ja chyba zalapalam dolka.. patrzylam sie na tego malucha..i widzialamMichala
i tak mnie to bolalo ..ze ..ehhh.. widzialam jak M patrzyl na niego..a oczy mial .. takie szklace.. wiecie ..jak bylismy u mojej siostry to luz bo zero podobienstwa... a tam faktyczne doslownie jak Michal 
dobry wujcio
-
juz siedzial znim caly ten wieczorek.. wozil go wozkiem.. jak plakal to go bawil i hustal
ale to nie to samo co swoje..
wujkiem to M bedzie ardzo dobrym..bo on uwielbia dzieci .. dlatgeo mamnadziejeze bedzie nam dane byc rodzicami..bo wiem ze Michal dalby dziecku bardzo duzo milosci ..
Anutka lubi tę wiadomość
-
wiem
ale musimy byc silne co nie
dobra ide do małzyka
obejrzymy jakis filmik
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
łomatko, przyszły, poględziły i poszły.....
to ja też idę. spać. pa, do jutra, chociaż mam takie plany na palmową niedzielę że będę miała mało czasu żeby do was zaglądnąć, ale się postaram
dobranoc, pchły na noc
kaarolaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
słońce świeci ptaszek śpiewa a ja sobie kawki wlewam
komu polac
kaarolaa, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Noo ja czekam Na mezusia :)bo w pracy i moze pozniej pjdziemy sie gdzie s przejsc

kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W sumie mogłam taki cytacik walnac

Słońce świeci ptaszek kwili, może byśmy sie napili?
kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość