WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dupa dupa dupa
Ja się nie zgadzaaaaaaam
Karola a ty jak?
Wczoraj myślałam ze mnie skreci, bo mi internet zezarlo.... Taka wściekła chodziłam, ze łooo, z nudoof poprasowalam...
Teraz spadam bo mam dzień mniej więcej jak Maka, wiec się musze streszczać.
-
dupa dupa dupa
Ja się nie zgadzaaaaaaam
Karola a ty jak?
Wczoraj myślałam ze mnie skreci, bo mi internet zezarlo.... Taka wściekła chodziłam, ze łooo, z nudoof poprasowalam...
Teraz spadam bo mam dzień mniej więcej jak Maka, wiec się musze streszczać.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maka... buu.. przykro mi ;/
A jak tak jak przewidzialam..kochane owu wyznaczyło mi owulacj na 9dc..paranoja hehe
Kaorola trzymam kciukikaarolaa lubi tę wiadomość
-
Witam w przerwie pomiędzy sprzątaniem i gotowaniem zrobiłam test owu. Którys dzień z kolei. No i mam problem bo nie wiem czy jst pozytywny czy negatywny.. Może ktos zerknąc i powiedzieć co mysli?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb6f2e721913c3df.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/69c2d4a27d500931.html
Dzieki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybylismy z mezem na zakupach w koncu kupił mi sokowirowke a przy okazji jeszcze wage kuchenna, bo czesto sie zastanawiam ile to jest 300 g maki czy 500 cukru załózmy....
beda soki, beda ciastakierzynka, Wiola25, mała_mi, Martuśka lubią tę wiadomość
-
Wiola negatywny ale zapisz na nim dzień cyklu i datę i porównuj26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
hej ..no i pojechalam na darmo dyrekorka zapomniala zadzwonic ze wogole uczniowie nie przyszli .. ani na inne zajecia ;/
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiola jeszcze troche do owulkai najlepiej rob codziennie o tej samej porze ..nie wczesniej niz o 12- ja np zawsze robilam okolo 17
-
Karola to poszaleliscie
my sie przymierzamy do zakupu sokowirowki..ale chyba nam to troche zejdzie ;/kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja chciałam ja na urodziny ktore miałam 2 tyg temu...i w koncu prezentu sie doczekałam :)ale bede miksowała
najlepsza akcja była,na poczatku, mezu rozpakowal, poskładał i jak zwykle on pierwszy do takich rzeczy, dobra niech robi, włączył, podałam mu owoca i pyk, maszynka zdechła zonk, myslelismy ze bedziemy jechac do sklepu i sie kłócic, ale bezpiecznik wyłaczył sokowirowke bo maz za słabo przymocował pojemnik do odpadkow he he ale jaka była jego mina jak nie chcialo ruszyc bezcenna...mała_mi, Martuśka lubią tę wiadomość
-
Hhehe o tak jak moj skladal expres do kawy.. i buu nie idzie juz wkurzon mowi ze ebdzie jechal .a ja do niego a czytales instrukcje..a ten mowie..nie a po co .. no t mowie przeczytajbo ja juz wiem o co biega zapomnial oblokowac pojemnik ana wode od tejpory skrzetnie czyta instrukcje
ehh strasznie mi sie nie chce isc do tej szwagierki.. ;/ nie wiem jakos do siostry nie maialm oporu isc.. a do nich.. czuje ze wroce z dolem ;/kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczuje sie w miare, najbardziej teraz przeszkadzaja mi wzdecia, juz chyba 4 dzien wygladam jakbym spuchła...jest mi ciezko...jesc mi sie nie chce, i tak cobie mysle skad te wzdecia jesli praktycznie nic nie jem...z tej czekolady co maz mi wczoraj dał, zjadłam ledwo 4 kostki, a potrafie zjesc tabliczke od razu....
-
wiesz po fasoli mozna byc wzdetym
Moja kicia lezy i mruczy..lubie jak jets taka kochana i grzeczna po obcieciu pazurkow
kierzynka, Lucy91 lubią tę wiadomość