WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
aa no to chyba ze tak ja teraz sie dowiedzialam ze na genetykwe bedziemy czekali na wyniki 8 tyg a nie 6 tyg ;/
-
ale moze to i lepiej bo troche moze cos sie podreperuje budzet
ja nie wiem dlaczego ale mam wrazenia ze nawet w biopsji nic nie znajdziemy obj jader ponize 3 no ale sprobujemyMaka lubi tę wiadomość
-
Anka masz racje... chłopak się inaczej wykończy psychicznie..;/ A co do tych "oszczędności na koncie".. to takie chuje jak nasza główna księgowa.. już nie raz takie "życzliwości" od niej słyszeliśmy.. to nic że zarabia 4 razy tyle...
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Michał mowi ze tam juz nawet nie ma jak zarobic.. bo za godzine ma 6,5 brutto to na czysto ma 700-800 zl ..a akord.. no coz wczesniej jak mieli co montowac to bylo jak zarobic.. i z samego akordu M wyciagal 2000 a teraz ledwo 300 zl
-
Skarbie ja mam nadzieję, że jednak znajdzie się tam jakiś zwycięzca:) A ja byłam przekonana, że biopsja w in vitro jest refundowana... ale niestety nie.. (jestem naiwna, wiem).. tak samo myślałam, że już nie ma miejsc na refundacje... Mile mnie dzisiaj pani zaskoczyła.
-
Ania_84 wrote:Michał mowi ze tam juz nawet nie ma jak zarobic.. bo za godzine ma 6,5 brutto to na czysto ma 700-800 zl ..a akord.. no coz wczesniej jak mieli co montowac to bylo jak zarobic.. i z samego akordu M wyciagal 2000 a teraz ledwo 300 zl
Masakra;/ czysty wyzysk.. mniej niż średnia krajowa.. Niech się zwija z tego "interesu" czym prędzej... bo się tylko nerwicy nabawi. -
ale ciesze sie bo M sam powiedzial ze che isc do psychologa zarówno ze wzg a prace jak i to cale leczenie wiec nie mudsialam go namawiac
Maka lubi tę wiadomość
-
dokładnie ;/
a najgorzej wkurzyl mnie tekst w tv ...co do ciaz po refundownym in vitro...uwaga "dzieci Tuska" kur** -
Ania_84 wrote:dokładnie ;/
a najgorzej wkurzyl mnie tekst w tv ...co do ciaz po refundownym in vitro...uwaga "dzieci Tuska" kur**
Oglądałam też wczoraj w wiadomościach ale nie zwróciłam uwagi... Jasne kurwa, że Tuska... ;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ja mam jutro zajecia od 13-17 a pozniej mamy ciezk a wizyte jedziemy w dwiedziny do bratanka michala ..i do ukochanej szwagierki ..mam nadzieje ze nic glupiego nie palna
-
Maka wrote:Oglądałam też wczoraj w wiadomościach ale nie zwróciłam uwagi... Jasne kurwa, że Tuska... ;/
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
takiej "ukochanej"? Nawet nie mów jak se wspomnę że za tydzień ta 50 taty i tam 3 "ciężarówki"... Co jedna to lepsza...;/ A później po kolei w lecie będą rodziły i trzeba będzie odwiedzić to aż mnie mdli...;/
Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojjj Maka jak ja t rozumiem ;/
Karolla mamy nastepny postulat do naszej partiikaarolaa, Maka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Aaa i nie mam jeszcze sukienki... i butów.. I jutro też to muszę załatwić.. Wszystko jutro zrobię pomyję okna, przebiorę łóżka, posprzątam wszystko, wyprasuje całą stertę koszul P., zrobię obiad, śląską szpajze, podjadę po kota i do sklepu żeby wszystko potrzebne jemu kupić.. no i kupię sukienkę, buty.. Super.. myślę że jeszcze zostanie mi trochę czasu..
kaarolaa, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Aaa i nie mam jeszcze sukienki... i butów.. I jutro też to muszę załatwić.. Wszystko jutro zrobię pomyję okna, przebiorę łóżka, posprzątam wszystko, wyprasuje całą stertę koszul P., zrobię obiad, śląską szpajze, podjadę po kota i do sklepu żeby wszystko potrzebne jemu kupić.. no i kupię sukienkę, buty.. Super.. myślę że jeszcze zostanie mi trochę czasu..
Maka, kierzynka lubią tę wiadomość