WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysmacznego
kurcze zjadłam troche a czuje sie jakbym pozarła brytfanke..........
a o brzuchu nie bede sie wypowiadała...to mała_mi ma mniejszy w 14 tyg....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 16:55
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:smacznego
kurcze zjadłam troche a czuje sie jakbym pozarła brytfanke..........
a o brzuchu nie bede sie wypowiadała...to mała_mi ma mniejszy w 14 tyg....
Widac musisz sie dozywic -
Poryczałam sie ogladalam włąsnie filmik jak ksiadz zaspiewal mlodej parze Alleluja
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Ja własnie wysłałąm cv na menadzera placówki medycznej w Kielcach
obzarlam sie tortem i leze i kwicze.. :Djeszcze mojkochany mezus myslal ze zonka niejadla po poludniu i przyniosl mi podwojna porcje.. łee.. juz mi bokiem wyszlo
Kocie pilnuje mojej .. bułeczki co by pan nie zazalal tzn lezy mi rzy dupsku
A ogólnie to cuzje sie jakbym zjadla tone ;/kaarolaa, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Jak rozkwitną to Wam pokażę jakie piękne Musiałam jakoś sobie życie umilić.. czuję się już tak okresowo, że szok.. Kupiłam test ale nie wiem po co... ;/ Dzwoniłam dzisiaj do kliniki pytać o in vitro.. i gdybyśmy się zdecydowali to w maju byśmy ruszyli.. Mąż chce spróbować raz jeszcze insemki... No nie wiem.
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Jeżeli chodzi o $$ to nie martwcie się tak samo jesteśmy w czarnej dupie.. A jeszcze nam wyskoczyła zmiana samochodu.. bo do tego byśmy tyle musieli włożyć że nie opłaca się remontować..;/ Moje oszczędności poszły w pizdu.. Teraz tylko czekamy na ten zwrot z US a później na moją czerwcową premię... która jeżeli 2 IUI się nie powiedzie pójdzie na in vitro (o ile nam nie braknie);/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 22:17
-
Maka mysle ze musicie to przeanalizowac..a do in vitro to by bylo refundwane ?? bo jak tak to ja bym podeszla do in vitro od razu ..
-
Ja ze tak powiem wysylam meza na L4.. chłopak ma depreche jak nie wiem .. wiec co mi tam .. przynajmenij bedzie siedzial w domu ;/ bo teraz nie dosc ze mu zpalacili tylko 800 zl to druga czesc za akord powinni mu wczoraj wyplacic i nic.. a jak zapytali sie dlaczego nie maja na koncie to im powiedzieli i tu cytuje " a co oszczednosci nie macie " chuje jebane.. sory ale jak to uslyszlaam to mi nerwy puscily ;/
-
Mam ochote nasłac tam PIP ;/ moze by sie jełopowi dobrali do dupy ;/ tak zeby poszedl z torbami.. ;/
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Anka to zależy co by tam w nasieniu wyszło..;/ P. chce spróbować jeszcze kuracji z androvitem, macą i wit C., zobaczyć czy wyniki się poprawią, żeby obyło się bez biobsji i chce jeszcze raz spróbować insemy żeby nie marnować czasu w trakcie trwania kuracji...