WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola wyleguj sie ile wlezie
Anuka i Ty sie doczekasz juz nidlugo bedziesz jajceka swiecic z maluchemAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:ja daję sobie 2 cykle z Clo... jak to nie pomoże to rezygnuję... usuwam konto z owu i żyje sama
Anutka, owu Ci nie zaszkodzi...liczę Twoje serduszka masz ich 11, ja mam ich troszkę więcej, skoro ja mogę Ty też dasz radęAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ja Ci dam usuwać konto ! Możesz odpuścić mierzenie.. ale owu ? nas ? nie zgadzam się
Anutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
luz dziewczyny .. skor ANutka otrebuje odpoczynku to mysle ze niech sprobujo moze
Nie wazne czy bedzie to za dwa cykl czy nie .. wazne to znalezc swoj srodek na szczescie
Ja tam juz nawet nie licze cykli bo i tak wiem ze u nas to moze łaskawie za rok sie cos wyjasni wy juz urodzicie a ja tu wyhleje jeszcze sporo winaAnutka lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Ja Ci dam usuwać konto ! Możesz odpuścić mierzenie.. ale owu ? nas ? nie zgadzam się
merida17 wrote:Anutka, owu Ci nie zaszkodzi...liczę Twoje serduszka masz ich 11, ja mam ich troszkę więcej, skoro ja mogę Ty też dasz radę
znajmości z Wami zostaną, ale jak się uda w te cykle to koniec... godzę się z tym jak jest i tyle...
będzie jak przed rokiem... zero wykresóe, testów, leków...
-
Ania_84 wrote:luz dziewczyny .. skor ANutka otrebuje odpoczynku to mysle ze niech sprobujo moze
Nie wazne czy bedzie to za dwa cykl czy nie .. wazne to znalezc swoj srodek na szczescie
Ja tam juz nawet nie licze cykli bo i tak wiem ze u nas to moze łaskawie za rok sie cos wyjasni wy juz urodzicie a ja tu wyhleje jeszcze sporo winaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:luz dziewczyny .. skor ANutka otrebuje odpoczynku to mysle ze niech sprobujo moze
Ja tam juz nawet nie licze cykli bo i tak wiem ze u nas to moze łaskawie za rok sie cos wyjasni wy juz urodzicie a ja tu wyhleje jeszcze sporo wina
a ja z TobąAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Anutka luzik mala wyciagaj flache i walniemy po lameczce minie ci chandra
Anutka, merida17, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
merida17 wrote:a ja z Tobą
przejme obowiazek utrzymania winnicy ktos tu musi picmerida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
matko dziewczyny ja przez ten czas z wami .. obalilam z mezem wszystkie wina ktore dostalismy na slub.. a bylo ich ...duzoo..okolo 60 butelek
kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość