WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zawsze chiałam miec tak 38-40 i to mi styknie jeszcze z 9 kg zrzuce..oczywiscie bez pospiechu i bedzie gitwes.. no chyba ze szybciej nam sie uda to wtedy moge tyc
cedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry diewczynki ja dopieor teraz.. najpierw rano barszczyk i spotkanie u tesciow pozniej o 12 do 14:30 bylismy na spacerze z mezusiem u nas na wietrzni ( takie skałki ) i Kajtusiem :)Porobilam troche zdjec tylko jakies 70 ;/ bo a jak tylko wrocilismy to obiad u tesciow i placki
Teaz odpoczywam
Przerobie troche zdjecia
Mezus zaraz idzie z bratem i kolega do lasku troche pogadac o meskich sprawach wiec ja bede miala troche czasu dla siebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heheh no musiał uczcic
Ja iedz ei czkeam na malzyka poszzedl na meskie spotkaniekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:juz by sie chwalił ciaza, ale go powstrzymuje...
Ale tez rozumiem Twoje podejscieanka8820, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
anka8820 wrote:hej dawno mnie nie było
kurcze co jest z moim wykresem?prosze o opinieanka8820 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka8820 wrote:no właśnie nie wiem a chce zajść. testy pokazują mi cały czas owulację.
-
kaarolaa wrote:ja sie boje, po co za szybko mowic...
-
anka8820 wrote:aha no już sama nie wiem no i to plamienie w połowie miesiąca. zawsze mam cykle 32-dniowe.
mogłabys zrobic progesteron jelsi wyjdzie ponizej 1 to moze oznaczac ze jeszcze nie maial s owulki -
Ania_84 wrote:Mogło w czasie plemien dojsc do owulki..ocprawda tempka szaleje .. a wogole mialas potwierdzana owulacje ??
mogłabys zrobic progesteron jelsi wyjdzie ponizej 1 to moze oznaczac ze jeszcze nie maial s owulkiAnia_84 lubi tę wiadomość