WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kilka lat temu mojej koleżanki z klasy siostra miała maleńkie dziecko, nie wiem, półroczne mniej więcej, i zaginęła. Wyszła z domu po prostu z torbą taką od wózka z dziecięcymi rzeczami i z dzieckiem. Wszyscy jej szukali, nawet my z moim N się tym przejęliśmy i pytaliśmy kogo się dało. I po jakimś tygodniu wróciła do domu z dzieckiem w reklamówce... tak po prostu... Ni żyło jak wróciła. Kurde, znałam ją ze szkoły, normalna dziewczyna, nawet bym powiedziała że porządna i bardzo spokojna, z dobrego domu, kurde no normalni ludzie. I nikt nie wie co się stało, do niczego się nie przyznała, nic nie powiedziała. Podobno dziecko mogło nie żyć od razu jak zaginęła, czyli że mogło nawet we śnie umrzeć, bo nic nie znaleźli niepokojącego.... Ale która normalna matka wychodzi z takim dzieckiem z domu, ukrywa się gdzieś przez tydzień i wraca z dzieckiem w... reklamówce?
Przepraszam, że akurat dziś taki temat, ale piszecie o tym zagłodzonym dziecku, że to niedaleko Małej Mi.... To też, w moim mieście dosłownie.
My zawsze myślimy, że takie rzeczy dzieją się daleko od nas, zawsze u kogoś innego, a to tak naprawdę dzieję się wszędzie i nie wiadomo kompletnie z jakiej przyczyny.... -
odpoczywać i jeść
sernik już napoczęłam dawno, bo mi zapach żyć nie dawał a teraz wcinam kiełbaskę(swojską) z chrzanem swojej roboty
nooooo, spadam, dziecko muszzę iść wykąpać.
Cedr, dokładnie Brzezna niedaleko N Sącza, a w drugą stronę, kilkanaście km od mojej wiochy Ale w życiu po tych ludziach bym się tego nie spodziewała.... Dobra, nie będę świątecznych nastrojów psuć.Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Ehh..niestety nie rewidzi sie reakcji ludzkiej .. choc ja sie zastanawiam nad jednym skoro przy adopcji trzeba przejsc przez psychologa i szkolenia ..to dlaczgo nie popouja psychologa po porodzie.. przeciez jest sporo kobiet ktore maja depresje po porodowa.. dlazczego po urodzeniu nie ma np pomocy od stony kraju( rzadu) bo ni eraz jest tak ze wyatrczy pomoc przez kilka dni zeby matka/ ojciec odpoczeli.. nie wiem..moze dziwnie rozumuje..ale skoro przy adopcji klada taki naciska naopieke psychologiczna to czmeu nie proponuje sie jej swiezo upieczonym rodzicom ??
cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
własnie tego nie rozumiem. wiemze nie wszytskim aka pomoc jestpotrzebna ale mysle ze sporo by pomogla tym korzy jej potrzebuja
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja sie dziewczyny załamałam.. chcialam zalozyc dzis sukieneczke.. i co przymierzam..a oan wisi na mnei jak worek.. .. nie mam ani jednej sukienki
wszytskie sa za duze.. Aaaa!!!!!
pokazalam sie mojemu M ..a ten cd mnie z tekstem sa dwie opcje albo musisz przytyc... ( preferowalbym ciaze) albo musimy ci zmienic szafe
Bo te pacany na Wiejskiej nic o zyciu nie wiedza..tylko ccca sie nachlac ile wlezei
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OOo tak.. serio.. ja patrze na metke a tam 48 rozm..
a teraz mam 40.. no to sie nie dziwiecedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny