WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pieknie Karola
ee tam 3 dni to nie duzo wazne ze serducho w bije a kropeczek rosniekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolaa teraz zero stresu prosze musisz sie cieszyć Kropkiem bo będzie wszystko dobrze i tak szybko czas minie do porodu że będziesz sie juz tylko śmiała z tego stresu który miałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 12:39
-
nick nieaktualnyja sie tym lekkim opoznieniem malucha nie przejmuje, najwazniejsze ze serduszko jest i data obecnie z usg to 21.12.14 karty jeszcze mi nie załozyła, kolejna wizyta 9 czerwca i zrobie wyniki i wtedy karte mi załozy...kamien z serca po raz kolejny juz musi byc dobrze
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja sie tym lekkim opoznieniem malucha nie przejmuje, najwazniejsze ze serduszko jest i data obecnie z usg to 21.12.14 karty jeszcze mi nie załozyła, kolejna wizyta 9 czerwca i zrobie wyniki i wtedy karte mi załozy...kamien z serca po raz kolejny juz musi byc dobrze
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:ja sie tym lekkim opoznieniem malucha nie przejmuje, najwazniejsze ze serduszko jest i data obecnie z usg to 21.12.14 karty jeszcze mi nie załozyła, kolejna wizyta 9 czerwca i zrobie wyniki i wtedy karte mi załozy...kamien z serca po raz kolejny juz musi byc dobrze
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Ania i my niedługo będziemy sie tak cieszyć
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Karola super Kropek jeszcze nadrobi, zobaczysz, będzie rosnąć jak na drożdżach
Ja nie wytrzymałam, lyknelam 2paracetamole. Trochę przeszło, ale do pełnej ulgi jeszcze daleko ostatnio gin powiedział ze lepiej zjeść tabletkę niż się mordować, bo to też na Dzidzia zle wpływa.
Ania brrrr, nie cierpię kleszczy. Dwa razy miałam, raz jak w ciąży byłam z mloda. A drugi raz później, poszłam do lasu na borówki a wróciłam z kleszczem w pępku. I chwile to trwało nim go znalazłam.
Paszczakin trzymam kciuki w takim razie za szczęśliwa piątkę
Cedr poezja na poniedziałek... doskonale oddaje mój dzisiejszy nastrój do pracyAnia_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Co ja zauważyłam? Anutka! Gratulacje!!!
Karola, super zdjęcie, gratulowałam, ale pogratuluję jeszcze raz!! GRATULACJE!
Cieszę się strasznie! Świąteczny prezent będzie jak marzenie
U nas pogoda piękna, piorę ciuszki małego, na dniach będę prasować i układać w szafie, jeju ale to cieszy.
Ale w sumie coś mi się oczy zamykają i kręgosłup daje znać o sobie. DObrze, że mam zrobiony obiad to nie muszę sobie głowy jedzeniem zawracać
Pozdrawiam Kochanekaarolaa, Ania_84, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Pewnie ze tak.. bo bol jescze gorzej jest odbierany ;/
ja wlasnie zaluje ze nie mam zadnej tabl.. bo ceban mi rozwali zaraz ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny