WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nigdzie nie uciekłam i nie zamierzam
ostatnio mi doby brakuje na kompa.... jak już mam chwilkę to zaglądam i tu i na fb i na belly
co słychać Kochane? Anutka, jakieś mdłości może?kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:ja nigdzie nie uciekłam i nie zamierzam
ostatnio mi doby brakuje na kompa.... jak już mam chwilkę to zaglądam i tu i na fb i na belly
co słychać Kochane? Anutka, jakieś mdłości może? -
Hej ja nie ucieklam..po porstu ostatnio a duzo sie dzialo. a dwa postanowilam ograniczyc i ovu i Fb do min
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie nadazam i tu i na fejsie czasu mało
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
to juz jutro zaczynasz 11 tydzien
to niedlugo prenatarne matko ale ten czas lecikaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:to juz jutro zaczynasz 11 tydzien
to niedlugo prenatarne matko ale ten czas leci
a 16 czerwca usg prenatalne i rodzinka sie dowie o Kropku...
chociaz tesciowa sie domyslila, ze jestem w ciazy... popsula mi niespodzianke -
Ech... Te tesciowe
Moja jak w zgodzie żyjemy tak mnie dziś wqrwila... No ale cóż, raz na czas widocznie tak musi być
Karola a po czym się domyśliła? Bo ja myślałam ze ty sama(z mężem) mieszkasz? To jak wpadła na to?
Anutka mdlosci to prawidłowy objaw ciąży ale szklanka mleka.... Fuuuj, u mnie skończyłoby się zapewne nad klopem
Przeżyłam ten tydzień jakoś i jeszcze jeden zakręcony przede mną. Dziś to juz mi nogi do doopy wchodzą, ale damy rade. Jutro dzw do gin umówić się na połówkowe, na pewno w tym tygodniu, wiec juz ciekawe jak to wkleję w grafikAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi skubana domyslila sie, bylam u nich 8 maja i pozniej widziala mnie jeszcze na drugi dzien...a w weekend maz do nich zajechal a ona sie go prosto z mostu pyta czy ja aby nie w ciazy jestem bo sie na twarzy zmienilam i jakas taka inna jestem...no to juz nie ukrywal, przyznal sie, ale obiecala ze nikomu nie powie i rozumie decyzje o ukrywaniu ciazy...
kierzynka dzieki ja trzymam kciuki zebys za rok i Ty sie cieszyla z Dnia Matkimała_mi, Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
padam.....
jestem ugotowana na miękko z tego gorąca....
za chwile musze w miasto jechać na zakupy, chyba się rozpłynę całkiem.
i to jeszcze autobusem bo mi chłop auto zabrał. Ale obiecał że mnie zgarnie później żebym nie chodziła objuczona jak ten wielbłąd.
Także miłego dnia dziewczynki, jak się nie roztopię to zaglądnę wieczorem, bo później jeszcze dzień matki muszę ogarnąć.
:******************kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Wszytskiego najlepszego mamuski i przyszle mamuski
ja dzis probuje leniuchowackaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:nie wolno, tyle wytrzymalas...dasz rade...
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość