WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
a wogole weszlam teraz na wage i sie zalamalam znou 80 kg czyli 2 kg przytylam.. przez 2 miesiace .. ehh zawsze tak mam zaczynaja sie rozne uroczystosci zarcie zostaje a ja jjem ;/
ale dla pewnosci musze zobaczyc ze TSH znowu nie wzroslo ;/ -
Pozdrowienia kobietki. My jutro mamy 6tygodni. Mały ma katarek. tak mi go żal.pogoda niestety, i moi chorzy wiec malutki załapał. Wyzywalam ze nie dbają o siebie, następnym razem maski na buzie i izolatka dla nich.
Ogólnie to w czwartek po 10 miesiacach zasmakowalal miesiącach a nowo życia. Czyli był szeksz.hehe. Było super.:)choć nie łatwo było się przełamać psychicznie jak i fizycznie, ale mój N był cudowny. Wiec czekam na więcej.
PozdrawiamAnia_84, kaarolaa, Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
MariaAntonina wrote:Pozdrowienia kobietki. My jutro mamy 6tygodni. Mały ma katarek. tak mi go żal.pogoda niestety, i moi chorzy wiec malutki załapał. Wyzywalam ze nie dbają o siebie, następnym razem maski na buzie i izolatka dla nich.
Ogólnie to w czwartek po 10 miesiacach zasmakowalal miesiącach a nowo życia. Czyli był szeksz.hehe. Było super.:)choć nie łatwo było się przełamać psychicznie jak i fizycznie, ale mój N był cudowny. Wiec czekam na więcej.
Pozdrawiam -
hehe moj wczoraj chcail szeksz a ja usnlam w trakcie miziania
od kilku dni padam kolo 21-22Anutka, kaarolaa, mała_mi, MariaAntonina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj misiek wczoraj mi powiedzial ze jak sie kiedys uda to on moze czekac nawet rok bez szekszu a dwa sa inne czynnosci sexualne co nie
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Dacie rade, ja dałam to wy też. Kupcie sobie druty i welenke. Zacznijcie roboty ręczne dzierganie. Pewnie w połowie zacznie was nosić, i zgonicie wszystko na hormony ale to normalnie brak szekszu da znaki.
Ale gwarantuje ze po jest super. Może dzis mojego znów zwerbuje, chyba ze padne, bonie ukrywam zmęczenie daje znać.
A tak na poważnie to mając malucha obok to każde poświęcenie jest warte.kaarolaa, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Moj misiek wczoraj mi powiedzial ze jak sie kiedys uda to on moze czekac nawet rok bez szekszu a dwa sa inne czynnosci sexualne co nie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
heheh KArola no coz musi odczekac jesli nie chce miec wszytskiego co zjesz na sobie ;P
MA wstaw co jakis czas fotke swojego kawalerakaarolaa, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobrze, ze jest caly czas w Toruniu nie musze codziennie słuchac, A ZROBISZ MI NO WIESZ... gorzej jest w weekend jak zjezdza do domu, ale jakos udaje mi sie go zbyc niech czeka, ja nie moge to on tez musi czekac cierpliwie, musi byc sprawiedliwosc
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
heheh, Karola, no sprawiedliwość jakaś musi być na tym świecie
Ania, mi też się ostatnio przysnęło, tak mnie mój miział, że mi się tak słodko zrobiło.... a że byłam wykończona to w sekundę spałam
a tak w związku z zakupami, to nie kupiłam prawie nic co miałam zamiar, ale za to mam nowy piękny żyrandol do salonu No i żelazko teściowej......kaarolaa, Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tak samo, juz widze nasze duze łoze, dwie szafeczzki po boku i lampki na nich łózeczko w rogu pokoju, komoda na ubranka dla malucha oj mam wizje w glowie, oby po remoncie i urzadzaniu wygladala rownie slicznie i przytulnie
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry kochane
my wczoraj zniklismy szpinak dodal nam vigoru heheh i z tego korzystalismy namietniekaarolaa lubi tę wiadomość