WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
noo my dokonczylismywczoraj takie mega sprzatanie, jeszcze tylko maz powiedzial z emi pomoze w moicm biurze.. posegregowal mi pranie wczoraj co w pierwszej kolejnosci.. bo tyle sie nazbieralalo.. ze nie wiem.. poscieli od cholery i ciut ciut..a ze w zime nie wywieszam na dwor to zbieram a jak jest ladna pogoda piore wszytskie noi zosana tylko okna
ale byl taki syf ze maakra.. teraz tylko mam nadziejebedziemy na biezaco myc wsio.. ustalilismy ze codziennie bedziemy myc gary i nei maodkladania na nastepny dzienkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:A w sumie jak nałóg to nałóg, nie wie czyt to takie dobre, od razu rzucać wszystko. Przecież to szok dla organizmu i nim sie odzwyczai to potrwa
ale teraz juz jest ok..choc dzis wyjatkow tak mis ie chce ze az czuje kawemała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaraz leze na autobus, tylko wpadłam wam powiedzieć ze się dodzwonilam w końcu do mojego gin i w czw mam połówkowe i mam nadzieje się dowiedzieć kto w środku siedzi
Nie moge się doczekać
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja bylam w ogrodzie
ale zaczelo grzmiec i czuje ze zbliza sie burzzaa przez wielkei B ..mam nadziejeze choc popada.. ;/ -
nick nieaktualny
-
noo ja mam adizjeez e tak popada
bo sucho maja warzywa.. i mialam dzis je podlewc.. ale moze mi sie fartniekaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
POlalo dobrze i cagle jesczze siapi wiec luzik
babcia pojechala do domku.. nawt nie przyszla do na .. a miala przyjsc zeby otwoerzyc nam pokoj na dole zebysmy mieli do niego dostep.. ale zapomniala klucza ;/
specjalnie o to wzielam wolne ;/ -
nick nieaktualny
-
no i nie wytrzymalam napilam sie tej kawy ..ale takiej lekkiej z ekspresu
kaarolaa, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny