WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem po wizycie i mam dobre i mniej dobre wiesci...
dobre to takie, ze Kropek ma sie dobrze, ruszał sie, serduszko bilo i ma okolo 9 cm, zdjecia brak tym razem i płci nie znam...
mniej dobra to taka, ze mam podejrzenie toxoplazmozy, musze sie zglosic do zakaznego i tam sprawdza czy jest ryzyko i dostane antybiotyki czy go brak...przeczuwalam, ze tak sie to skonczyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurde ;/ to mam nadzieje ze jednak nie bedzie trzeb brac anty ..a lekarka powiedzialaczy moze to jakos wplynac na malucha ?
-
nick nieaktualny
-
Karolaa trzymamkciuki zeby wszytsko bylo dobrze a Kropeczek na pewo bedzie zdrowiutki
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szlag, że też zawsze coś....
Specjalista nie jestem, ale po 8tygodniach to juz po chorobie i Igg jest spadające... Dlatego jak wychodzi jakiś podejrzany wynik to się robi po ok 3tyg powtórkę żeby sprawdzić co jest. Teraz jeśli przebylas chorobę, tobie nic nie grozi tylko dziecku. Jeśli nie zarazi się przez łożysko to potem trzeba bardzo uważać przy porodzie i zaraz po spr i ew podać antybiotyk. Taka madra jestem, bo miałam juz dwa przypadki w rodzinie- jedna cala ciążę brała zastrzyki(bo doustnie nie tolerowala), urodziła zdrowego chłopczyka. Druga, toxo zarażenie w 3trym, nie podawali anty, zaraz po porodzie zbadane dziecko i podanty anty- zdrowa dziewczynka
Także Karola nos do góry, pierwsze powtórz badania, potem się będziesz martwic- tak to juz jest, nie ma dzieci- zmartwienie, a jak juz się pojawaiaja- jeszcze więcej zmartwień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny