WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka nie denerwuj sie tylko obserwuj czy nie jest wiecej...kropka moze oznaczac tylko jakies male pekniete naczynko...jak bedzie duzo wiecej, lub caly czas bedzie krew to dzwon do gina i pytaj sie co robic lub jedz na IP...
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
taka piękna pogoda a w pracy trzeba siedzieć byłam wczoraj u gin. jednak zastrzyku nie było ponieważ pęcherzyk jeszcze za mały 17 mm w 18 dc. mam jechać jutro co najgorsze to rano przed 8:00 muszę być już na miejscu (a taką miałam nadzieję że sobie pośpię w weekend)...
Pozdrawiam:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Angela bo zazwyczaj pecherzyki robia nam takie psikusy my czekamy zeby rosl a ten nie ;P a wszystko przez stres wiec zrelaksuj sie w weekend dzialajcie poki co a moze akurat w weekedn peknie i wam sie uda tak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Angela bo zazwyczaj pecherzyki robia nam takie psikusy my czekamy zeby rosl a ten nie ;P a wszystko przez stres wiec zrelaksuj sie w weekend dzialajcie poki co a moze akurat w weekedn peknie i wam sie uda tak
Dzisiaj mam w planach winko i przytulanie a jutro rano wizyta u gin. (to czekanie jest najgorsze... z natury jestem niecierpliwa hehe:D)Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angelabd wrote:Dzisiaj mam w planach winko i przytulanie a jutro rano wizyta u gin. (to czekanie jest najgorsze... z natury jestem niecierpliwa hehe:D)
-
nick nieaktualny
-
Angela ja jak ktos sie pyta keidy
to powiedzialam ze jak przestana pytac bo dziecko sie boi ich pytanAngelabd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:ja bylam w zeszłym roku w Brzeźnie... tam jest boooosssskooo
w Brzeznie czasami bywamyBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny