WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
dzien doberek
ja dzis jeszcze trohe pracuje , pozniej szykuje ubranie na jutro bo crzcimy siostrzencakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszki konczy mi soe abonsment premium i nie bede miala cotygodniowych informacji o dziecku a bardzo spodobalo mi sie podgladanie wielkosci dziecka - ten obrazek, czy moglaby mi ktoras z was pprzesylac poczawszy od 13 tc te informacje i zdjecie ??? [email protected] bde wzieczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 13:53
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Anutka tez nie mam abonamentu i mi to nie przeszkadza...tyle ile jest przeczytam, a reszte poszukam sobie w necie np na dzieci.pl...tam jest fajnie i duzo opisane co sie dzieje z dzieckiem i z naszym organizmem
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi po zastrzyku... bylam w sobote rano, pecherzyki sa jednak dwa a nie jeden ) 21mm i 23mm endometrium 10,4
dzisiaj czuje klucie w jajnikach i chodze siku co chwile, od dzisiaj mam brac 2 x luteine... jutro monitorowanie czy pekly i czekanie... w poniedzialek 14.07. mam zrobic test z krwi czy nie za szybko?
pozdrawiamkaarolaa lubi tę wiadomość
-
ja w piatek byłam na badaniach krwi które zlecił mi ginekolog. Babka nie mogła znaleźć żyły a jak znalazła to nic nie ciekło i wbiła mi sie w zyłę w dłoni od zewnątrz i myslałam że mi ręka odpadnie tak mi z bólu zdrętwiała. A teraz mam mega siniaka i wyglądam jakbym się z kimś biła za tydzien idę do ginka po wyniki i zobaczymy co tam będzie Jeszcze na dodatek będę w czasie okresu i nawet mi obiecanej cytologii nie zrobi.
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny