WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozpisałam się a miałam napisać ze jak plci nie znalam to kupiłam min czapeczki dwupak i skarpetusie kpl w h&m, taki uniseks właśnie. Ale jak tam weszłam to się powstrzymać nie mogłam
kierzynka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:w sumie to sobie myślę że takie dziecko do roku to w każdym wzorze i kolorze może być bo co mu za rózńica
-
mała_mi wrote:eeeeeeeee, nieeee. Krzywą cukrową robisz raz, ewentualnie powtarzasz jak niepokojące wyniki są.
Anutka, to usg 16 to prenatalne już? ale zleciało... Ale jak mam być szczera, to z płcią poczekałabym do połówkowego. Wiele dziewczyn już po prenatalnym niby poznało płeć i wpadło w wir różowych czy niebieskich zakupów a potem wielkie zdziwienie Ja do tej pory sceptycznie podchodzę do mojego Synka, w śr mam wizytę kontrolną i umówię się na usg, żeby spr co tam słychać u Małego, ile podrósł i czy nie zamienił się w Małą
Poza tym to znowu mam problemy z siecią, zżera mi neta i wiesza się i wogóle doopa.
I głowa mnie boli przy tych upałach, masakra.kaarolaa, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Zlecialo co . Prenatalne... U mnie luzik... Niebieskie czy rozowe zakupy po,7 miwsiacu . A duzo ubranek mam po dziwciach kuzynek wiex zapasow robic nie trzeba, wszystko w pudelkach pochowane.. Taki zabobon,
mała_mi lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:u mnie w rodzinie same chlopaki wiec jak ja bede miala nie ma problemu, ale jak sie trafi dziewczynka to bede kupowala duzo nowych ciuszkow...chociaz przyszla matka chrzestna mojego maluszka juz zapowiedziala, ze jak tylko pozna płec zacznie szalec po sklepie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak nie urok to sraczka...
Komp mi padł, w momencie jak skończyłam gadać z panem z tp żeby mi neta odwiesil... No to net mi działa a komp zdechł wyświetlił się niebieski ekran ze jest costam uszkodzone i żeby mu wgrać nowe oprogramowanie. No i M siostrzeniec juz chwile nad nim siedzi, może się uda. A qwa rok ma mój lapek, w tamte wakacje kupowaliśmy nowy....
No także j -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzien dobry
cedr jeszcze raz gratki malucha, sliczny jest
moj byl ze mna 3 razy na usg...pierwsze to bylo sprawdzanie jajeczek jak sobie rosna jeszcze przed punkcja, chcialam mu pokazac jak to wyglada zeby tez to czuł drugi raz juz jak bylo i trzeci na prenatalnych...teraz chce isc ze mna 23 i jesli uda mu sie wziac wolne to pojdzie bo wizyta na 12, a jesli nie to pojdzie na polowkowe w sierpniu...cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość