WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:z reguły pozwalają, ale mój gin np jak robi dowcipne usg to wyprasza pana albo sto razy się pyta czy pacjentka na pewno chce żeby został
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Czy ja bede miala w przyszla srode przez hrzuch ??? Maz chce isc
Anutka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Czy ja bede miala w przyszla srode przez hrzuch ??? Maz chce isc
Wszystko od lekarza i sprzętu żalezy. No i od Fasoli Mi robił prenatalne przez brzuch, ale na końcu i tak sie kazał rozebrać i robił dowcipne, bo młody był tak ułożony ze nie dal sie pomierzyć dokładnie i trzeba bylo od środka do niego kukac
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:Czy ja bede miala w przyszla srode przez hrzuch ??? Maz chce isc
Wszystko od lekarza i sprzętu żalezy. No i od Fasoli Mi robił prenatalne przez brzuch, ale na końcu i tak sie kazał rozebrać i robił dowcipne, bo młody był tak ułożony ze nie dal sie pomierzyć dokładnie i trzeba bylo od środka do niego kukac
Anutka lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Wszystko od lekarza i sprzętu żalezy. No i od Fasoli Mi robił prenatalne przez brzuch, ale na końcu i tak sie kazał rozebrać i robił dowcipne, bo młody był tak ułożony ze nie dal sie pomierzyć dokładnie i trzeba bylo od środka do niego kukac
-
kierzynka wrote:Mała godziny Ci sie pomyliły ;p
Haha
Ja tak mam ostatnio, albo pol nocy się ciskam po łóżku i potem do 10 się zwlec nie moge albo wstaje jak ranny ptaszek i do 8 mam w domu wysprzatane Miałam nadzieje uniknąć tego w tej ciąży, no ale widać nie dane mi się jest wyspać, bo nie licze na to po porodzie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane
ostatni rzadko zagladam ale mam zajelam sie pisaniem nowego biznesplanu dzis wysylam formularz zgloszeniowy na rozwój firmy o dotacje
a ja troche sie dziwie .. bo dwa dni mialam takie srednie krwawienie wczoraj lekkie a juz wieczorem tylko zlus podbarwiony ;/ a w sumie doepiro dzis powinna mi sie zaczynac @ ;/ a tu juz koniec ?? -
nick nieaktualny
-
Super u mnei wczoraj byla moja przyjaciolka z brzuszeczkiem za 2 miechy rodzi i rozmawiałam z mala
kaarolaa, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale u pierwiastek 16 tyd jest bardzo rzadki chociaz moja kuzynka tez czula pierwsze ruchy w 16 tyg i lekarz nie chcial jej uwierzyc, jak poszla na wizyte zrobili maly test i wtedy jej uwierzył
teraz bede juz spokojniejsza, chociaz naprawde te najgorsze nerwy juz mam za soba...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny