WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nooo nie pwoeim maz chodzi nakrecony jak nie wiem
az sie zdziwilam jak wczoraj poszedl za mna do mojeogo biura i zaczal sie przylilac i wogoel
wogole dzis schodze na dol a on umyl wszystko
łącznie z kuchenka
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:ja mam od poniedziałku jakiś słaby tydzień... chodzę w jakiejś depresji, nic mnie nie cieszy i wszystko wkurza. Nawet przez to przestałam wierzyć że mi się uda zajść w ciąże. Masakra
Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
Dokładnie Jolu
trzeba walczyc , wyplakac jedn dzien i brnac dalej
sama wiem po sobie ze neiraz nie widze sznas.. wyjscia.. i wyje bo chce tylko tego zeby moj maz mogl poczuc sie tata .. takim 100% .. ale pozniej siadam i wiem ze mam szczecie i on tez ma szczesce ze mamy siebie i nie wazne jak ale bedziemy rodzicami i przkazemy nasza milosc i wytrwalosc dzieckukaarolaa lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:jakbym Anutke czytala kilka tygodni temu...ona tez nie wierzyla, ze jej sie uda a teraz zobacz 12 tyd leci...nie wolno przestac wierzyc, wiem moze sie trafic gorszy dzien, tydzien, ale pozniej znow musi byc lepiej głowa do gory...
-
kierzynka wrote:No przejdzie mi ale mam tak co jakiś czas ze mnie dopada depresja jakaś nawet już nie ze względu na ciążę a tak po prostu anutka miała farta a u mnie to tak szybko nie pójdzie
-
Ania_84 wrote:Mała jak tam sie czujecie
Stosownie do okoliczności
Nawet dobrze, chociaż właśnie zaczynam denerwować przed dzisiejsza wizyta. Na NFZ wiec pewnie Młodego nie zobaczę, ale zamierzam się umówić prywatnie na usg, może jeszcze w tym tygodniu, bo mój gin na urlop jedzie i 2 tyg go nie będzie.
Ania biba wymiata
Ania_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
noo to jak tylko bedzie sweet focia to prosimy o zdj
hehe jakos mi tak przyszla ta biba i tak zostalo
mezu musi dotlenic jajka przed biopsja hehehkaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:A jeśli chodzi o moje badania to w poniedziałek idę do gina po wyniki
Anutka, kierzynka lubią tę wiadomość