WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mi się oczka zamykają...
Na wizycie wszystko okej, co śmieszniejsze zrobił mi usg Mały ma się dobrze także wiec zdj niet dopiero po urlopie prywatnie idę
Dobranoc wszystkim :*
Ania_84, kaarolaa, Angelabd, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe Ania to koica nie jest wykastrowana? a psa nic nie powstrzyma. Mój miał dziurę w boku i też leciał mimo bólu okropnego. Nic się na to nie poradzi A poza tym to piesia masz ślicznego
Mała to super że wszystko z Mąłym oki szkoda że nie ma tych fotek ale no cóż to nie ucieknie i będą następnym razem
Ja dziś do 18 i już mi się nie chce coś czuję że łatwo nie będzie bo mam jakiś ciężki tydzień więc w czwartek nie może być wyjątku
poza tym wszystkim to zero objawów jakichkolwiek mimo że termin @ mam na 13 lipca... ech i znoooofff dupsko blade noo ale co tam teraz czekam na urlopik który jest coraz bliżej poza tym 13 mamy pierwszą rocznicę ślubu i idziemy do ZooAnia_84, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Nie no chyba wycieki musze sue dzus zapytac wet jak bede czy mimo sterylki moze nie raz beczec a jaj ja pomiziam koło ogona to sie odslania nie jest to tak uciazliwe jak kiedyś ale mimo wszystko jest
-
nick nieaktualny
-
my na pierwszej randce byliśmy w zoo i potem na każdą rocznicę tej randki chodziliśmy a potem mi się Mój oświuadczył też w zoo i teraz na rocznicę ślubu idziemy chodzimy tak raz w roku
kaarolaa, mała_mi, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:my na pierwszej randce byliśmy w zoo i potem na każdą rocznicę tej randki chodziliśmy a potem mi się Mój oświuadczył też w zoo i teraz na rocznicę ślubu idziemy chodzimy tak raz w roku
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny