WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja q przychodni wyjmowali mi kleszcza z taka niespodzianka dzis się obudzilam ale orzy okazji zlapalam mojego neurologa i powiedzialam o nolach głowy dal mi skierowanie na masaze cudowne drazetki i skierowanie na rezonans bo mialam w 2012 roku i byla mini torbielka powiedział ze spr czy nie rośnie choć on obstawia ból od kregoslupa szyjnego ale fajnie ze nie musze się prosic
Kierzynka u mnie ten @ tez 2 dni przed przyszedl ale mam nadzieje ze u ciebie jednak się nie pojawi -
hehe przylazła do mnie sie drzeć baba która mnie notorycznie dręczy i wydzwania i krZyczy itp itd. Jak zauważyłam że wchodzi to przeczytałam sobie kartkę która mam przy biurku "na świecie żyje 7 miliardów ludzi, a Ty pozwolisz jednej zepsuć ci humor? Daj spokój!" iiiii nie potrafiła mnie wyprowadzić z równowagi dzis
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:Ania dopiero zwrocilam uwage na Twoj podpis pod suwaczkiem, bardzo hmmmmmmm ciekawy
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
noo wreszcie troche odpoczniemy
wlasnie dzownilam do jednego rezonansu ...
termin 14.01.2015 <hahaha>
no ale podzwonei gdzie indziej moze bedzie blizszykaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:noo wreszcie troche odpoczniemy
wlasnie dzownilam do jednego rezonansu ...
termin 14.01.2015 <hahaha>
no ale podzwonei gdzie indziej moze bedzie blizszyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Karola zrob maslane oczka i powiedz ze maluch ci powiedzial ze chce jechac
przykład: rok temu pojechalismy na 5 dni do mojej ciotki do Niemiec...akurat byla brzydka pogoda wiec zniw nie bedzie, jedziemy...tescia oszukalismy ze musimy do domu jechac bo cos tam....a jak dojechalismy do ciotki upał 30 stopni i do Polski tez doszedł...co sie działo jak tesc sie dowiedzial, ze my sobie w czasie zniw pojechalismy, obrazony byl na nas za takie cos...bo pogoda, robota a jeszcze kombajn mu sie zepsul...moj maz jezdzi caly miesiac i kosi ludziom pola, a ten piwkuje na miedzy i ma robote gdzies...zeby jeszcze dobrze mojemu zaplacil, ale za cały miesiac jazdy w upale w kurzu przed 12 godzin dziennie dostaje 2 tys zł...juz ja sie buntuje, ze to za malo... -
ehhh znam to skas ale ja powiedilam tesciowi raz a porzadnie ze michal przez caly rok zapieprza i ma prawo odpoaczac a pozatym ma drugiego syna ktory niby lepszy i nie ma co robic
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ehhh znam to skas ale ja powiedilam tesciowi raz a porzadnie ze michal przez caly rok zapieprza i ma prawo odpoaczac a pozatym ma drugiego syna ktory niby lepszy i nie ma co robic
-
nick nieaktualny