WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaa o to chodzi
Kiedy brzuchy wstawiacie Karoli widziałamAnutka, kaarolaa lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Anutka gdzie :o odgrzebię26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Anutka czekam na wiesi z wizyty
my p wizycie z mezem..okazuje sie ze ma mala przepukline.. ale spokojnie nic sie nei dzieje dostal skierowanie na usg, Ekg , i pelno badan kazala mu chodzic w takim pasie
powiedzialaze spokojnie moge z meza korzystac na wakacjach hihih
ale ma uwazac dostal opierdolze przez 8 lat dzwiga bez takiego pasa , za to ze sam dziwgal a nie we dwoch ;/
ja kupilam sobie oklad zimny a kark i mi pomaga bo masakra mam ak sztwny ze nie wiem ;/Anutka, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Lucy91 wrote:Ania szkoda, ze do gdanska jedziecie tylko na tyle bo bym Cie zgarnela na kawke , akurat w ten weekend mamy wesele i chrzciny wiec nie dam rady
juz sie umowilam z Jola heheh jak bedziemy jechac do novum na kawe
to z Toba bym mogla akurat wypic kawusie w Gdansku hihihkierzynka lubi tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Cześć dziewczyny :* przyszłam zaglądam jak tam nasze ciężarówki i staraczki
-
Ania_84 wrote:nooo szkoda
to z Toba bym mogla akurat wypic kawusie w Gdansku hihihAnia_84, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:hehe jak będziecie jechac do novum na kawę?
do novum + na kawe z Jola
przy okazji damy kocimietki naszym kociakom a faceci napija sie piwakierzynka lubi tę wiadomość
-
Jej dziewczyny podpowiedzieli mi zebym zorbila sobe zimny kompres na ten moj kark bolacy,.. co za ulga mam kriterapie w domu
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Taaaaa, a w góry Ania to kiedy się wybieracie
Heloł
Japoneczka mój brzuch chyba niedawno widziałaś na fb, tu nie dam rady z tel wrzucić.
byłam dziś z dzieciakami w Bukowinie na termach, wymoczyly się i wyszalaly dziewczyny moje szkoda ze bez M, niestety nie ma opcji urlopu teraz, a weekendy mamy zajęte, zresztą w weekendy tam jest tłok okrutny. W każdym razie polecam- woda ciepła, nie to co polskie morze a widoki na góry dookoła, ze dech zapiera
Idę na piwko teraz. Maz mi Lecha Free kupił i zaprasza na ławeczkę przed domemkaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobry wieczor
znow malo sie udzielam ale tak bedzie do niedzielipewnie...u rodzicow nie mam czasu siedziec na necie, bo pogoda super i siedze na werandzie w chlodzie...a dzisiaj lepilam przez 3 godziny pierogi
Anutka i jak wizyta?
Mala zazdroszcze takiej cieplej wody, musi byc cudownie
Ania dobrze, ze to tylko taka mala przepuklina moj brat w wieku 22 lat nabawil sie takiej ze byl operowany...wszystko przez prace na wsi...mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka super info gratlacje zdrowego malenstwa
czekamy na focie
w gory moze za jakis czas okolo pol roku wlasne na termy
noo mam nadziejze na usg sie potwrdz ze to mala przepuklna albo naderwanie tylko meisni amała_mi lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nooo szkoda
to z Toba bym mogla akurat wypic kawusie w Gdansku hihih
najchętniej to bym Was obie zgarnela na kawe albo jakies zimne piwko na plazykierzynka lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Anutka wrote:http://zapodaj.net/0a1bc01380d8e.jpg.html
mmmm... jaki sliczny maly ludzik :*Anutka lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Lucy91 wrote:najchętniej to bym Was obie zgarnela na kawe albo jakies zimne piwko na plazy
łoomatko Lucy, zimne piwko na plaży.... mmmmmm.... ostatni raz nad morzem byłam 11 lat temu yyyyy w przyszłe wakacje nie ma opcji, jedziemy nad morzeLucy91 lubi tę wiadomość