WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoze niedlugo ja znow dolacze do zboczuchow...tzn zobaczymy jak bedzie sobie radzil maly, jesli bedzie w miare zdrowy, (bo w sumie napewno bedzie mial jakies problemy zdrowotne) i wroci mi @ to zaczniemy starania...moze uda sie naturalnie
a jesli maly bedzie potrzebowal duzo wiecej opieki wstrzymamy sie napewno z drugim dzieckiem na dluzszy czas...Ania_84, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NOo jak sie rozochocila juz chce wskakiwac na meza
i dobrze mam nadzieje ze maly jedyne czego bedzie potzebowal to czasu , milosci i rodzenstwakaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiecie co denerwuje sie troche .. bo mnie ciagna janiki i czuje takie pulsowanie szzegolnie jednego .. i juz oczywiscie widze torbiele ;/
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:mowilam, ze niedlugo to poczujesz a jak urodzisz to juz w ogole bedziesz cala w instynkcie
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:NOo jak sie rozochocila juz chce wskakiwac na meza
i dobrze mam nadzieje ze maly jedyne czego bedzie potzebowal to czasu , milosci i rodzenstwa
ale na to przyjdzie czas...powolutku...
Ania a Ty juz nie wroz sobie torbieli...tam nic nie ma...Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:Oby oby naczytalam sie ostatnio zd powinnam miec juz siafe z piersi a nic takiego nie ma, czy to wplynie na laktacje po porodzie ???
Anutka lubi tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:kurde prawie przez cala ciaze mialam zakaz, teraz musze odczekac 6 tyg...a i jeszcze ciekawe kiedy nocke spedze z mezem to chyba zrozumiale, ze chetnie bym sobie co nie co z moim
ale na to przyjdzie czas...powolutku...
Ania a Ty juz nie wroz sobie torbieli...tam nic nie ma...
-
oki kochan ja splywam przytulic sie do malza
bo na nic wiecej nie mam ochoty wszytsko cuchnie mi ryba ;/kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanutka jeszcze dla pocieszenia jak juz Ci sie laktacja rozkreci to bedziesz miala jej dosc...ja co 3,4 godziny mam okolo 240ml a z nocy ponad 260ml...stanik mi sie zalewa mimo wkladek...policz sobie ile w ciagu dnia produkuje mleka...normalnie jak krowa rasy HF moje cycki sa ogromne i srednio pasuja do calej sylwetki...ale musze utrzymac pokarm dla malego jak najdluzej...wiec glowa do gory bo wszystko przed Toba
Anutka, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
kaarolaa wrote:anutka jeszcze dla pocieszenia jak juz Ci sie laktacja rozkreci to bedziesz miala jej dosc...ja co 3,4 godziny mam okolo 240ml a z nocy ponad 260ml...stanik mi sie zalewa mimo wkladek...policz sobie ile w ciagu dnia produkuje mleka...normalnie jak krowa rasy HF moje cycki sa ogromne i srednio pasuja do calej sylwetki...ale musze utrzymac pokarm dla malego jak najdluzej...wiec glowa do gory bo wszystko przed Toba