WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Spać ni moge znowu...
Anutka, mi leci 36tc i raz na czas jakas kropla się pojawi, a wogole nie biore innej opcji jak cyc, dziswczyny tez na cycku byly. Nie panikuj jak zwykle nie potrzebnie, bo to natura jest i wystarczy jej tylko delikatnie pomoc i chcieć. Po porodzie ci sie bedzie z cycków lało, ale litości, jesteś w połowie drogi. Zapewne przeczytałaś ze MOZE ale nie MUSI się pojawić.
Maria Antonina śliczne masz dzieciaczki wspolczuje choroby, paskudztwo straszne, oby maly wyrósł z tego.
A reszta zboczuchow niedługo wracam do was po porodzie to juz bliżej niż dalej jak się szkl piwka na laktację napije
No nic. Idę, może poprasuje co? Albo posprzatam... Bo i tak nie zasne szybko.kaarolaa, Anutka, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzien dobry
u nas dzien zapowiada sie pieknie
bylam rano u Marcysia i wyglada bardzo dobrze ma juz taka ladna skorke, taka rozowa, bo wczesniej bywala szarawa...i naprawde jestem zadowolona z jego wygladu i ogolnego stanu zdrowia jak ide rano to boje sie co tam zastane, ale jak widze, ze z dnia na dzien wyglada lepiej to mam usmiech na twarzy od ucha do ucha...
tylko wyjeli mu ten cewnik do karmienia dozylnie i teraz sie boje, ze jak nie bedzie dostawal kroplowki to znow jego stan sie pogorszy...na samym moim mleku nie moze jeszcze byc, potrzebuje tez wody...chyba, ze mu dzisiaj zaloza nowy...Ania_84, kierzynka, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:
Spać ni moge znowu...
Anutka, mi leci 36tc i raz na czas jakas kropla się pojawi, a wogole nie biore innej opcji jak cyc, dziswczyny tez na cycku byly. Nie panikuj jak zwykle nie potrzebnie, bo to natura jest i wystarczy jej tylko delikatnie pomoc i chcieć. Po porodzie ci sie bedzie z cycków lało, ale litości, jesteś w połowie drogi. Zapewne przeczytałaś ze MOZE ale nie MUSI się pojawić.
Maria Antonina śliczne masz dzieciaczki wspolczuje choroby, paskudztwo straszne, oby maly wyrósł z tego.
A reszta zboczuchow niedługo wracam do was po porodzie to juz bliżej niż dalej jak się szkl piwka na laktację napije
No nic. Idę, może poprasuje co? Albo posprzatam... Bo i tak nie zasne szybko.mała_mi lubi tę wiadomość
-
oj musi być coraz lepiej, innej opcji nie ma Marcel to silny chłopak ja też widzę różnicę jak patrzę na foty i potem na film. Zmienia się i to na lepsze
Karmienie cycem jest dobre bo nie trzeba robic butli i żarcie jest zawsze dostępne Życz wam żeby wasze dzieciaki były tak grzeczne jak moja chrześnica która po miesiącu już zaczęła przesypiać calutkie noce i śpi do 8 czy 9. W zasadzie nie maja z nią problemów. Jest grzeczna i słodka
Jeszcze chwila i te co w ciąży wrócą i będą z nami znowu pić bo nam się widzę trochę tu pić przestałokaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry..
Pisz teraz do kobietek w ciazy, ktore oczywiscie beda miały synka..mam do sprzedania ubranka po moim Gustawie..gdyby któraś była zainteresowana to zapraszam na strone na allegro.)
http://allegro.pl/absolutnie-fajny-zestaw-dla-chlopca-roz-0-3-mc-i4537317027.html
http://allegro.pl/absolutnie-fajny-zestaw-dla-chlopca-roz-0-3-i4529327657.html
80 szt ubranek..nie liczac tych letnich , ale to juz nie ta pora. i ciagle tego przybywa.)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 12:58
Ania_84 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
kierzynka wrote:mnie stresuje wizyta w novum. Boję się że jednak okaże się coś złego.
tak jak mowilam Anutce i co ;P
jak jej PRL wieksza wyszla to mowila ze niebedzi emiala dzieci
u kobiety naprawde latwo doprowadzic pewne rzeczy do normyAnutka lubi tę wiadomość
-
MariaAntonina wrote:Dzień dobry..
Pisz teraz do kobietek w ciazy, ktore oczywiscie beda miały synka..mam do sprzedania ubranka po moim Gustawie..gdyby któraś była zainteresowana to zapraszam na priv..)kierzynka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:jeszcze tydzień temu bym się skusiła, a teraz niespodzianka i będziemy szaleć na rózowo
No Anutka niestety w tym momencie różem nie operuje..ale 7 lat temu to miałam tego ze hohoh.. jak mi sie moje złoto urodziło, to matak dostała jobla na punkcie sukienek i innych takich.. a teraz to wg bez konsultacji z mym złotem nie ma co wg kupować , cezki temat..z ubieraniem .. zreszta jak u kazdej babyAnutka, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.