WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-

Spać ni moge znowu...
Anutka, mi leci 36tc i raz na czas jakas kropla się pojawi, a wogole nie biore innej opcji jak cyc, dziswczyny tez na cycku byly. Nie panikuj jak zwykle nie potrzebnie, bo to natura jest i wystarczy jej tylko delikatnie pomoc i chcieć. Po porodzie ci sie bedzie z cycków lało, ale litości, jesteś w połowie drogi. Zapewne przeczytałaś ze MOZE ale nie MUSI się pojawić.
Maria Antonina śliczne masz dzieciaczki
wspolczuje choroby, paskudztwo straszne, oby maly wyrósł z tego.
A reszta zboczuchow
niedługo wracam do was
po porodzie to juz bliżej niż dalej jak się szkl piwka na laktację napije 
No nic. Idę, może poprasuje co? Albo posprzatam... Bo i tak nie zasne szybko.
kaarolaa, Anutka, kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzien dobry

u nas dzien zapowiada sie pieknie
bylam rano u Marcysia i wyglada bardzo dobrze
ma juz taka ladna skorke, taka rozowa, bo wczesniej bywala szarawa...i naprawde jestem zadowolona z jego wygladu i ogolnego stanu zdrowia
jak ide rano to boje sie co tam zastane, ale jak widze, ze z dnia na dzien wyglada lepiej to mam usmiech na twarzy od ucha do ucha...
tylko wyjeli mu ten cewnik do karmienia dozylnie i teraz sie boje, ze jak nie bedzie dostawal kroplowki to znow jego stan sie pogorszy...na samym moim mleku nie moze jeszcze byc, potrzebuje tez wody...chyba, ze mu dzisiaj zaloza nowy...
Ania_84, kierzynka, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Dobla doblamała_mi wrote:

Spać ni moge znowu...
Anutka, mi leci 36tc i raz na czas jakas kropla się pojawi, a wogole nie biore innej opcji jak cyc, dziswczyny tez na cycku byly. Nie panikuj jak zwykle nie potrzebnie, bo to natura jest i wystarczy jej tylko delikatnie pomoc i chcieć. Po porodzie ci sie bedzie z cycków lało, ale litości, jesteś w połowie drogi. Zapewne przeczytałaś ze MOZE ale nie MUSI się pojawić.
Maria Antonina śliczne masz dzieciaczki
wspolczuje choroby, paskudztwo straszne, oby maly wyrósł z tego.
A reszta zboczuchow
niedługo wracam do was
po porodzie to juz bliżej niż dalej jak się szkl piwka na laktację napije 
No nic. Idę, może poprasuje co? Albo posprzatam... Bo i tak nie zasne szybko.
mała_mi lubi tę wiadomość
-
oj musi być coraz lepiej, innej opcji nie ma
Marcel to silny chłopak
ja też widzę różnicę jak patrzę na foty i potem na film. Zmienia się i to na lepsze 
Karmienie cycem jest dobre bo nie trzeba robic butli i żarcie jest zawsze dostępne
Życz wam żeby wasze dzieciaki były tak grzeczne jak moja chrześnica która po miesiącu już zaczęła przesypiać calutkie noce i śpi do 8 czy 9. W zasadzie nie maja z nią problemów. Jest grzeczna i słodka 
Jeszcze chwila i te co w ciąży wrócą i będą z nami znowu pić bo nam się widzę trochę tu pić przestało
kaarolaa, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry..

Pisz teraz do kobietek w ciazy, ktore oczywiscie beda miały synka..mam do sprzedania ubranka po moim Gustawie..gdyby któraś była zainteresowana to zapraszam na strone na allegro.
)
http://allegro.pl/absolutnie-fajny-zestaw-dla-chlopca-roz-0-3-mc-i4537317027.html
http://allegro.pl/absolutnie-fajny-zestaw-dla-chlopca-roz-0-3-i4529327657.html
80 szt ubranek..nie liczac tych letnich , ale to juz nie ta pora. i ciagle tego przybywa.)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 12:58
Ania_84 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nic zlego nie wyjdzie spokojnie moze wystarczy cos podreperowackierzynka wrote:mnie stresuje wizyta w novum. Boję się że jednak okaże się coś złego.

tak jak mowilam Anutce i co ;P
jak jej PRL wieksza wyszla to mowila ze niebedzi emiala dzieci
u kobiety naprawde latwo doprowadzic pewne rzeczy do normy
Anutka lubi tę wiadomość
-
jeszcze tydzień temu bym się skusiła, a teraz niespodzianka i będziemy szaleć na rózowoMariaAntonina wrote:Dzień dobry..

Pisz teraz do kobietek w ciazy, ktore oczywiscie beda miały synka..mam do sprzedania ubranka po moim Gustawie..gdyby któraś była zainteresowana to zapraszam na priv..
)
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:jeszcze tydzień temu bym się skusiła, a teraz niespodzianka i będziemy szaleć na rózowo

No Anutka niestety w tym momencie różem nie operuje..ale 7 lat temu to miałam tego ze hohoh.. jak mi sie moje złoto urodziło, to matak dostała jobla na punkcie sukienek i innych takich.. a teraz to wg bez konsultacji z mym złotem nie ma co wg kupować , cezki temat..z ubieraniem .. zreszta jak u kazdej baby
Anutka, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni.