WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też nigdy dziecku nie zmieniałam ale wiem co do czego... Chyba
cedr697, Anutka lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Spoko luz od czego macie szkoly rodzenia
moja siostra z tatusiem przyszlm tam sie nauczylijak kapac dziecko przewijac
najlepszy numer byl bo wszyscy faceci strzepywali lalke po mycikierzynka, cedr697, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
spoko, Anutka, grunt że wiesz że pampersa to sie na doope zakłada, nie gdzie indziej
Maria, buty są za.ebiste ale no kurde ja mam normalnie 37/38, a teraz to się mieszczę jedynie w japonkach 39 i nie zamierzam żadnych kupować póki moje stopy nie wrócą do swych normalnych wymiarów
a ubranka 80 szt za 300 pln to bezcen poprostu... no ale mi sie już nie mieści za jakiś czas poproszę większy rozmiar chętnie odkupię, tylko malutkich do 68 mam w cholerę, 74 trochę i jak ostatnio patrzyłam no nawet 80 się znalazło cosik Także nie wykluczone że się u cb obkupię
Ania, proponuję w związku z połówkowym Cedra 0,5 tylko że tu mało pijących tera, a musiałybyście nadrobić moje i Anutki i Karoli i tych mend co się nie odzywają
Maria Antonina, ale szukam używki http://allegro.pl/cam-nuvola-komoda-wanna-przewijak-4-kolory-i4598583236.html albo jakiejś innej komody kąpielowej, w rozsądnej cenie, w rozsądnym stanie Tego mi jeszcze brakuje do szczęścia W tym momencie mam jedną na oku, za 3dni się aukcja kończy.... Ale jakbyś coś przypadkiem, to daj znać.
idę spać, pewnie zaś w środku nocy się obudzę
aaa jeszcze o tych kolorach- pamiętam jak się Starsza urodziła, to mnie tak obdarowywali niebieskim właśnie, nawet moja mama.... a to było niecałe 10 lat temu. Nie mam nic przeciwko niebieskiemu, ale zawsze mi się wydawało, jeśli o maleństwa chodzi że to typowo chłopięcy kolor jest i zdziwiona byłam wtedy.kierzynka, MariaAntonina, Ania_84, Anutka lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek. dziś zawalony dzień mam, do 15 praca, potem do fotografa zrobić zdjęcia legitymacyjne, załatwić szkole, umówić się do gina i jechać zapłacić za zaświadczenie.
Wysłałam wczoraj teściowa po zaświadczenie do szkoły. Zawsze było bezpłatnie wystawione bez żadnych problemów, a wczoraj teściowa mi mówi ze to 50 zł kosztowało, myślałam że sobie żartuje, a jednak okazało się że nasz lekarz się wycwanil... pójdę do niego dziś i mu powiem ze przyszłam zapłacić za ta jego pieczatke...Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
każdy teraz chce wyciągnąć od każdego za wszystko jakąś kasę. Szał po prostu. Zwariować można. A ja jeszcze jestem w stresie bo odkąd miałam @ (czyli jakieś 8 dni) ciągle czuję pobolewanie w podbrzuszu mimo że @ się skończyła i wmawiam sobie że to coś nie tak będzie i nie mogę się doczekąc do wtorku do wizyty w novum to może się dowiem czy nie ma tam jakiego cholerstwa.
-
Witajcie szanowne Paniusie
Mala to ja przez tydz nie wytrsezwiejw jak bede za wszystkie piła
A tak wogole pozdrawiam z Poznania
Dojechaliśmy
Szkoda ze sexic sie nie mam jak nooo ale owulacjone bedzue w naszą 2 rocznice slubu.
Wiec odegram się.kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:Oj to będzie szaleństwo
kierzynka, Lucy91, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oo tak mi sie wlaca zboczuszkowy klimat chyba dlatego ze w ciagu tego miesiaca bylo azzz 2 razy .. albo ni emielismy czasu albo nam sie nie chcialo
musielismy miec chyba rset systemu
ciekawa jestem co u dziewczyn/// -
nick nieaktualny
-
noo jakos nie namawialm meza bo sama polowe dni przesypialam.. ;/ jakas taka bylam padnieta.. maz tez sporo emocji mielismy w tym miesiacu
spoko luz ggoollimmycedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pozatym dopeiro teraz i Michal i ja widzimy poprawe po tej kuracji
i sam mowi ze jest ciekaw jak to wplynie na sexikcedr697 lubi tę wiadomość
-
cedr697 wrote:mogłaby któraś za mnie ogolić nogi bo tak mi się nie chce, a włosy jużmam takie że sobie je przydeptuje
CAłe szczęście że spod pach se nie przydaptujesz jeszcze
łikend
u mnie jakoś wybitnie nie zorganizowany. jak to M stwierdził U.ebałam sobie żeby zrobić lekki remoncik w jednym pokoju, tzn pomalowaać, bo małe łapki na ścianach mnie doprowadzają do szału i wymienić stare rozlatujące się łóżko na nowszy model. i wczoraj wieczorem nastąpiła lekka demolka pokoju, dziś ciąg dalszy. niby samo malowanie, ale cały dom na głowie i nie mogę sprzątnąć na niedzielę ale nic nie mówię, bo sie mojemu jeszcze odwidzi i cały burdel zostawi.
iiii tak więc wyleguję się jeszcze, ale musze wstać śniadanie dzieciom zapodać. a potem to już poleeeci, zapewne nie będę miała wolnych przebiegów
miłego weekendu dziewczynki
upsss i chłopaki- dla Marcelka buziaki :* :* :*kaarolaa, cedr697, kierzynka lubią tę wiadomość