WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza przykro mi z powodu babci
Karola jak sie czujecie
Cedr czekam z niecierpliwoscia a mzoe ja cie gdzies na miescie widzialam co
a u nas troche lepiej Michal po rozmowie od 1 pazdziernika zaczyna;)
fak na okres probn 2 tyg ale o wiele lepsze zarobki facet mu odrzu powiedzial ze na 2 tyg umowa o dzieloa pozniej normalna jak michal powiedzial ze spoko narazie moze byc najnizsza to facet sie na niego popatrzyl i tekst. wie Pan ja jestem zdania ze zaslugue pan na wiecej z takim doswiadczeniem wiec umowili sie ze poki co na te 2 tyg 10 zl za h na czysto ..a pozniej jak sie sprawdzi to powiedzial ze 2-2,5 ys bedzie mial wiec mam nadzieje ze cos z tego wyjdzie
i praca uwaga od 6-14 jeejjjj bedzemy razem wraca dodomkucedr697 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuz coraz wiecej przy nim robie to znaczy pampersy zmieniam, buzke wycieram, kremem schodzacą skórke posmaruje, za raczke potrzymam...ewentualnie temperaturke zmierze...teraz czekam tylko na moment az w koncu bede mogla przytulic malego do piersi i bujac sie z nim w fotelu...ale to juz blizej niz dalej
kierzynka, cedr697, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:Ach Karola to jesteś szczęśliwa bardzo oby jeszcze bardziej
kierzynka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya naprawde duzo sily daja mi zdjecia, ktore wisza na scianach oddzialu...dzieci urodzone w 24 tygodniu moga byc prawie zdrowe...z reszta tydzien temu byli rodzice z chlopcem, ktory urodzil sie rok temu w 24 tyg z waga 600 gram, a teraz to fajny chlopaczek po ktorym prawie nie widac, ze jest wczesniakiem...
Anutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:pochwale sie Marceli dzisiaj wazy 720 gram...
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I oczywiście jutro mam szkolenie i idę do pracy na.... 1 godzinę...
Mogliby sobie darowaćBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.