WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:A ja tez nie. Mam wkurwa na maxa. Chodzilam caly rok na angielski - UE dofinansowala mojej firmie i dzis mialam miec egzamin TOEIC. I co, kur*a? Popieprzyla mi sie godzina. Bylam przekonana, ze jest o 13, a okazalo sie, ze o 11, a ja zorientowalam sie o 11.07 jak zajrzalam na poczte. Sala 13, 13 grudnia, ale kur*a godz.11!
Polazlam do lekarza na wszelki wypadek, ze niby chora jestem, zeby L4 dostac za dzis (dobrze, ze smarkam troche i gardlo pobolewa), bo nie wiem cob teraz jak nie polazlam na ten egzam...
bedzie dobrze -
Anatolka wrote:Ufff zadzwonilam do qumpelki, ktora byla na tym egzaminie i na szczescie beda kolejne i smiala sie, ze nie musze zaciagac 28tys kredytu na splacenie unijnej dotacji do angielskiego ;p
-
Zgubilam kolczyk ;( cudny, naciagnelam malza w Walentynki i kaszana teraz ale powiedzcie czy logicznie mysle... Bo to byly takie kolczyki-wkretki z koreczkiem/nakretka z tylu. Lezalam sobie w salonie i podnosze sie z poduszki i widze nakretke. Mysle - odpial sie, wiec szukam i k***a nie ma kolczyka a jest zakretka. Przeciez to niemozliwe, zeby kolczyk wypadl a nakretka sie trzymala. Predzej odwrotnie... Wytrzepalam poduchy, koc, narkycie na sofie i nie ma...
-
Tez tak kiedyś miałam. Nakrętka była w domu a kolczyk w kurtce jakim cudem- do dziś nie wiemBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Cześć dziewczyny
Ja to prawie jak zza światów, ale Amela wspomniała o zaciążonej Izabelce, więc spieszę z gratulacjami I co widzę: Cedr, Kierzynka też z brzuchami GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co z Biedronką?
Aha, mój skarb ma już ponad 4 miesiąceKajoni, Ania_84, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
No właśnie! Dziś przeczytałam, Amela nam napisała na fb o szczęśliwych brzuchatkach! Serdeczne gratulacje! Izabelka, Kierzynka, Cedr! Super! Trzymamy kciuki za spokojną ciążę i szczęśliwe terminowe zakończenie
Adaśko ma już 4,5 miesiąca, fika obroty, apetyt ma mega, waży już ok 7700 g
Czasu mało, my z belly przeniosłyśmy się w większości na fb, bo tam łatwiej śledzić posty i odpisywać.
Buziaczkuje mocno!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 12:39
Ania_84, kierzynka, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jesli chcecie z nami mie kontakt na FB to napiszcie do mnie na provie to was dolaczymy do grupy Wieczornica na FB