WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hiehiii
Ja mam taki sentyment do forum ze z belly nie moge sie rozstac mimo ze na fb jestesmy na wyciagniecie reki..to z koli tutaj razem pisalysmy o owulce testach i nadziejach...ehh ja to taka sentymentalna jestem. Chetnie bym od pocxatku przeczytala ten watek
ale w wawie dzis pogoda...leje deszcz i wicher wieje ;-/ myslalam ze w tym roku jakiegos sniegu sie doczekam na swieta..a tu tradycyjnie deszcz nas zaskoczy w swieta
cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
popiołu pod nogi dziewczyny
ja też rzadko tu ostatnio zaglądam, na fb częściej, ale też taki sentyment czuję. Tyle fajnych dziewczyn na początku tutaj było(dalej są fajne, tylko jakby mniej.... ). Tyla przeżyłam z wami...
Kajoni, lodowisko w Krynicy otwarte?
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lucy91 wrote:Jesteśmy fajne, ale mniej
haaa
wiedziałam że ktoś to przetłumaczy
jesteśmy fajne ale mniej nas
Cedr, widzisz co brak alko robi z ludźmi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2014, 12:48
cedr697, Lucy91, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojj tam .. zamienilas teraz procenty na sok z jablek a on tez fermentuje
mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Ja moge pic do kwietnia/maja w lutym mam sie pokazac w klinice dopiero na kolejne podejscie, przy czym bedzie to protokol ultra dlugi z 3miesiecznym wyciszaniem endomenty przed stymulacja...
choc ja to chyba do wrzesnia jeszcze popije -
jak sobie przypomnę jak tu się wino strumieniami lało.....
Cedr to nie brak alko, tylko mózg ciężarnej tak działa a może to jest właśnie dlatego że nie dostarczamy % w ciąży... hmmm to jest temat na pracę doktorskąamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anatolka, to pij teraz, bo jak już cię wystymulują to koniec
Anka, czy już mówiłam że ty jesteś straszliwa gaduła? jak zerknęłam na twoją liczbę postów dziś to jestem pod wrażeniem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehhe a bo ja tak pisze i pisze.. musze czyms zajaxc moj umysl zeby do konca nie zwariowac
mała_mi lubi tę wiadomość
-
cedr697 wrote:mała ale tej pracy doktorskiej to się nie da na trzeźwo napisać więc musisz z nią jeszcze trochę poczekać
okej. czekam. aż wszystkie z wieczornicy urodzą. Trochę to potrwa, w międzyczasie będę pić zdrowie kolejnych dzieciaczków, no le czego się nie robi dla dobra nauki
ps. mąż właśnie popija opija nasz nowy wóz limonkową finlandią, ide se chociaż powącham
Anatolka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny