WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:heheh ..nooo ale dostala nagrode ze byla dzielna przysmaka niestety teraz elzy odwrocona do nas tylkiem ale przejdzie jej zaraz zawsze na noc przyzchodzi kladzie sie kolonas i mruzy nam kolysnake
Wie co robiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
jego nie wpuszczamy do łózlka a raczje kocica go nie wpuszcza
Kajtek przez calydzien lata sobie po ogrodzie wiecozrem dopeiro wpycha sie do domu wiec musialabym go myc codzien ma swoje poslanko..a Kami (kocica ) uwaza ze łózko jest jej
tak Jej nie moje i meza tylko jejMaialen, miluszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wecie nas Kajtus to przybłeda .. generalnei boi sie wszytskiego i jak sie mowi mu nie to idzie na poslanko grzecznie mnie tam nie rzeszkadza zepies spi w łózku mialalm 9 lat pieska i zawsze spal ze mna
Kami to mała cwaniazka jak wyczuwa ze maz sie do mnie dobiera to czmych pod koldre i kladzie sie miedzy nami i tak mamy naturalne zabezpieczanie siemiluszka lubi tę wiadomość
-
Chyba jednak jeszcze nie idę,
nasze cwaniary to samo, łapką drapią, Hrabiny pod kołdrą muszą spać, a co! Pancia śpi pod kołdrą to one nie? My mamy matkę i córkę, mała uczy się od starszej, ogólnie jest mądrzejsza od wszystkich razem wziętych nas, domownikówWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 21:29
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Miluszka, gozrej jak ktoś ma rybki
gorzej jak jakas rybke w broche wejdzieMaialen, miluszka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
miluszka wrote:ale jak śluz były płodny, to ta rybka da jakoś radę, im więcej śluzu tym lepiej a w końcu rybka lubi pływać :-p
-
miluszka wrote:ale jak śluz były płodny, to ta rybka da jakoś radę, im więcej śluzu tym lepiej a w końcu rybka lubi pływać :-p
miluszka lubi tę wiadomość