WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
taki wariat jak pojdzie miedzy nogi to tk pogoni plemniki e beda sie bil zeby zaplodnic komorke
miluszka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale się wątek rozkręcił ja nadal choruje więc nie piję
Maialen lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny!
Jestem nowa na ovu i dołączam się do tematu!
Dziś winoo z okazji piątku! Rano test negatywny więc po części też zapijam smutczek. Mam nadzieję, że wieczór nie skończy się dla mnie źle, bo wieczorem wychodzimy na urodziny kolegi
Udanego piątkowego wieczoru! -
BATTINKA wrote:Aniu84 znalazłam Cie tutaj napisz kochana co tam u Ciebie słychać? Jakies kroki do przodu podjęliście ? Sporo czasu mnie tu na różowej str.nie bylo i nie w temacie jestem a bardzo Ci kibicuję
Pozdrawiam!
dzieki kochana ze pytasz
u nas kroki doprzodu sa.. podchodzimy do IUI z nasieniem dawcy w nastepnym cyklu HSG
daliśmy spokoj z mTESE raz ze koszta dwa.. ze nawet dr powiedzial ze to bedzie lepsza decyzja na 6 pacjenotwo jaki mial tylko u jednego znalezli plemniki i to nie koniecznie zdolne do zaplodnienia.. wiec.. postawilismy na zdrowego tate ..
od tego czasu dbamy stricte o zdrowie Michała no i moje co bym byla zdrowa mama ..
decyzja nie jest łatwa.. ale Michał chciał dawcy juz od poczatku.. ja do tej pory mam mieszane uczucia..choc wiem ze jest to dobra decyzja..
wiec moze niedlugo spotkamy sie na fioletowej stronie mocy
a Wy jak sie czujecie ??BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Aniu84 tak się cieszę ze podjęliście juz decyzję i naprawdę idziecie do przodu choc rozumiem ze decyzja do łatwych nie należała to zapewnie juz nieraz została przez Was przedyskutowana! Wy najlepiej wiecie co dla Was jest najlepsze )
Będę się tu na ,,winiaczu,, co jakiś czas Ciebie podpytywać co i jak:)
Trzymam ogromnie kciuki za ciebie wiem że zasługujesz na szczęście tyle przeszlas jesteś twarda babka
A u mnie to chyba byle jak ciągle mam bóle brzucha ciągle codziennie takie jak na @ i bolące jajniki (ostatnio nawet wylądowałam w szpitalu na obserwacji na 3 dni) takie skurcze mnie złapały ja juz mam dość tak sobie myślę czy ta ciąża mi pisana niewiem no cóż czas pokaże. Musze być juz na zwolnieniu bo nawet nie jestem w stanie usiedzieć 8h za biurkiem czuje się jak kaleka ciągle musze leżeć i się oszczędzać
Dziś mam wizytę (przymusowo) bo te bole mnie wykańczają, przeciez ja juz zjadłam 3 paczki Nospy..masakra.
No nic dosyć narzekania co ma być to będzie.
Trzymam kochana kciuki pozdrawiam!!!
-
Kierzynka lubuję się w Twym suwaczku
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
prawie miesięczna nieobecność robi swoje.. ja dalej piję i żrę tabletki
Ania_84 lubi tę wiadomość
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹