WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wiem co z tą moja owulka - buu chyba się na mnie obraziła.. ale dzis strasznie mi pulsowały obydwa jajniki ..wiec moze jutro bedzie skok tempki
-
Anutka wrote:teraz czekamy na Ciebie, miało byc wczoraj owu i co się porobiło ???
Anutka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja nie wiem co z tą moja owulka - buu chyba się na mnie obraziła.. ale dzis strasznie mi pulsowały obydwa jajniki ..wiec moze jutro bedzie skok tempki
widziałaś jak było u mnie... nic nic nic... i nagle bach w górę
TWOJA OWU SIĘ Z TOBĄ DROCZY -
mała_mi wrote:Tak mnie za***iście jajniki bolą dziś, a tu ani owu, ani @, nie wiem co jest grane. Dobrze że mam wizytę na środę bo ostatnio coś szwankuje u mnie.
JESTEŚ LEDWO PO @ MOŻE SIĘ COŚ TAM JESZCZE DZIEJ ??? JA SIĘ CIESZĘ, ŻE NIE MIAŁAM PLAMIEŃ W TYM CYKLU... -
Ehh droczy sie droczy ... ale jakos spasowałam teraz wszystko mi wisi i powiewa
Choc moze to bedzie dzis - bo ginek obliczył że pecherzyk powinien miec około 23-24 mmWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2013, 18:34
Anutka, izabelka04, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ehh droczy sie droczy ... ale jakos spasowałam teraz wszystko mi wisi i powiewa
Choc moze to bedzie dzis - bo ginek obliczył że pecherzyk powinien miec około 23-24 mm
ooo to duży i ładny tylko nad nim popracować tej nocyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiesz Malutka - spróbujemy - ale tez nie chce sie nastawiać ..bo naprawde po rozmowie z M widze jak on sie stresuje - i jesli po prostu nie bedzie miał ochoty - to nie chce go "zmuszac" spedzimy miło wieczor- a co wyjdzie to wyjdzie
Ja póki co pije herbatkeMalutkaEve, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Wiesz Malutka - spróbujemy - ale tez nie chce sie nastawiać ..bo naprawde po rozmowie z M widze jak on sie stresuje - i jesli po prostu nie bedzie miał ochoty - to nie chce go "zmuszac" spedzimy miło wieczor- a co wyjdzie to wyjdzie
Ja póki co pije herbatke
masz rację
super podejście
na zdrowie bo ja też drinkuję, dzisiaj mnie trochę suszy -
Ja wróciłam z małych zakupów.. jeszcze 3 dni.. i znowu wolne26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹