WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja na moj slub nie załozylam ani okularków ani soczewek i teraz co chce mojemu dogryzc to mówie ze ja byłam slepa i nie wiedziałam co robie
Ale naszego slubu tez ne zaluje- tez nie chcielismy na poczatku - ale w sumie fajnie bylo mielismy super ekipe ..
A co do kosztów to sie zgodze.. lepiej by było ta kase nie raz wydac na coś innego ale kazdy robi jak chce
My rzez 3 lata mówilismy ze nam to nie potrzebne - az wkoncu to M podjal decyzjeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 16:58
Anutka, cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja na moj slub nie załozylam ani okularków ani soczewek i teraz co chce mojemu dogryzc to mówie ze ja byłam slepa i nie wiedziałam co robie
Ale naszego slubu tez ne zaluje- tez nie chcielismy na poczatku - ale w sumie fajnie bylo mielismy super ekipe ..
A co do kosztów to sie zgodze.. lepiej by było ta kase nie raz wydac na coś innego ale kazdy robi jak chce
My rzez 3 lata mówilismy ze nam to nie potrzebne - az wkoncu to M podjal decyzje
możemy podać sobie rękę mam takie samo zdanieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Dobra. Mecz sie skonczyl, ide grzeszyc!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 17:00
biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:Ja do ślubu poszłam w okularkach bo chciałam widzeć co podpisuje! nie brałam na ślepo
na początku nie chciałąm ale w końcu uleglam i nie żałuje, jakbym mogła znowu wybierać to znowu było by wesele nie zrezygnowałabym. A co do kosztów to nam się prawie zwróciło
Nam w sumei tez sie zwróciło wiec tak bardzo tego ne odczulismy - a zabawa była extracedr697 lubi tę wiadomość
-
Mojego teraz zapytałam, czy weźmiemy ślub odpowiedział mi "No Jasne !- póki jeszcze nie znalazłaś sobie innego"
Tyle, że my sie w tej kwestii nie dogadamy, bo on chce duży ślub, a ja jeżeli już.. to skromny- my świadkowie i rodzice,rodzeństwo i dziadkowie" i koniec. Może w innej kwestii postawię na swoimAnia_84, cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Ja na moj slub nie załozylam ani okularków ani soczewek i teraz co chce mojemu dogryzc to mówie ze ja byłam slepa i nie wiedziałam co robie
My rzez 3 lata mówilismy ze nam to nie potrzebne - az wkoncu to M podjal decyzje
zgadzam sie i dlatego nie robilismy wesela za to podroz ooslubna byla wypasna -
Cedr zobaczymy co to będzie i tak, że udało mi się przekonać go do dziecka przed ślubem bo był cały czas "najpierw ślub- potem dziecko"
cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Cedr zobaczymy co to będzie i tak, że udało mi się przekonać go do dziecka przed ślubem bo był cały czas "najpierw ślub- potem dziecko"
malz chcial najpierw dziecko potem slub mnie to bylo nie po drodze a teraz cierpie okrutnie .... -
nick nieaktualny
-
Moja właśnie stoi w komisie.. zobaczymy daje im dwa miechy jak nie to probuje sprzedac na własna reke
-
nick nieaktualny