WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja od nastepnego cyklu nie mierze tempki i mam to gdzieś... nie mam ochoty sie tym wszystkim denerwować
więc wracając do meritum... prowadz nas malutka dobrze, obyśmy tylko były zadowolonei się nie zapiły heheh
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:ja od nastepnego cyklu nie mierze tempki i mam to gdzieś... nie mam ochoty sie tym wszystkim denerwować
więc wracając do meritum... prowadz nas malutka dobrze, obyśmy tylko były zadowolonei się nie zapiły heheh
Kochana powiem Ci że mam mega luzik terazwięc polecam nie mierzyc tempki i prowadzić wykresiku
a zapić czasem i troszkę nie zaszkodzi -
nick nieaktualny
-
no załamka bo jestem strasznie niecierpliwa i trzy cykle to dla mnie strasznie dużo a poza tym odkryłam że mam za krótka fazę lutealna, do teo mój stwierdził że nawet jak nie bedziemy mogli mieć dzieci to trudno, a adoptował nie będzie bo nie chce mieć obcego dziecka...
ale i tak bede z wami pisała bo jesteście zaj....eMalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przy wschodzacym słońcu kijanki sa sprawniejsze
tylko moje kijanki wola zachdyMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:no załamka bo jestem strasznie niecierpliwa i trzy cykle to dla mnie strasznie dużo a poza tym odkryłam że mam za krótka fazę lutealna, do teo mój stwierdził że nawet jak nie bedziemy mogli mieć dzieci to trudno, a adoptował nie będzie bo nie chce mieć obcego dziecka...
ale i tak bede z wami pisała bo jesteście zaj....etfu.. a co ..i od tego momentu chodzi jak w zegarku
izabelka04, MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:no załamka bo jestem strasznie niecierpliwa i trzy cykle to dla mnie strasznie dużo a poza tym odkryłam że mam za krótka fazę lutealna, do teo mój stwierdził że nawet jak nie bedziemy mogli mieć dzieci to trudno, a adoptował nie będzie bo nie chce mieć obcego dziecka...
ale i tak bede z wami pisała bo jesteście zaj....e
jak to za krótką!
Kochana trzeba próbować i tyle! a my tu będziemy wspierać i się uda -
nick nieaktualny