WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja od nastepnego cyklu nie mierze tempki i mam to gdzieś... nie mam ochoty sie tym wszystkim denerwować

więc wracając do meritum... prowadz nas malutka dobrze, obyśmy tylko były zadowolone
i się nie zapiły heheh
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:ja od nastepnego cyklu nie mierze tempki i mam to gdzieś... nie mam ochoty sie tym wszystkim denerwować

więc wracając do meritum... prowadz nas malutka dobrze, obyśmy tylko były zadowolone
i się nie zapiły heheh
Kochana powiem Ci że mam mega luzik teraz
więc polecam nie mierzyc tempki i prowadzić wykresiku 
a zapić czasem i troszkę nie zaszkodzi
-
nick nieaktualny
-
no załamka bo jestem strasznie niecierpliwa i trzy cykle to dla mnie strasznie dużo a poza tym odkryłam że mam za krótka fazę lutealna, do teo mój stwierdził że nawet jak nie bedziemy mogli mieć dzieci to trudno, a adoptował nie będzie bo nie chce mieć obcego dziecka...
ale i tak bede z wami pisała bo jesteście zaj....e
MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przy wschodzacym słońcu kijanki sa sprawniejsze

tylko moje kijanki wola zachdy
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Mój zmienił zdane jak mu powiedzialam ze jak bnastepnym razem ktos zapyta sie kiedy bedziemy sie starac o dzdzie to odp ze on nie chcekierzynka wrote:no załamka bo jestem strasznie niecierpliwa i trzy cykle to dla mnie strasznie dużo a poza tym odkryłam że mam za krótka fazę lutealna, do teo mój stwierdził że nawet jak nie bedziemy mogli mieć dzieci to trudno, a adoptował nie będzie bo nie chce mieć obcego dziecka...
tfu.. a co ..i od tego momentu chodzi jak w zegarku
izabelka04, MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:no załamka bo jestem strasznie niecierpliwa i trzy cykle to dla mnie strasznie dużo a poza tym odkryłam że mam za krótka fazę lutealna, do teo mój stwierdził że nawet jak nie bedziemy mogli mieć dzieci to trudno, a adoptował nie będzie bo nie chce mieć obcego dziecka...
jak to za krótką!
Kochana trzeba próbować i tyle! a my tu będziemy wspierać i się uda
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

WOJTUŚ 
mów tu szybko!