WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Lekarze daja mi rejestry osob przyjetych ja to nanosze na program ..
do 12 musze wsio naniesc
a tu dzis kompletnie mi nie szlo
Ja opyliłam 3 ogorkia pózniej zachciało mi sie rosołu ...
aaaanie ogarnęłam
ale już wszystko wiem
dziś dzień ogóra jak widać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:to nie mój, ale dziś dzień ogóra więc trzeba zakropić %
dzis napije sie wraz z M za dobry wynik posiewu Małżamała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:mój na badania idzie w czwartek - posiew + seminogram - umrę z nerwów...
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bo za pierwszym razem - niesienie wyszlo kiepskie ale wteyd w posiewie wyszło sporo jakis bakterii- bo mial stan zapalny - wiec lekarz powiedzial ze badanie nasienia mogło byc zafałszowane stanem zapalnym - osłabily kijanki
pózniej po leczenieu powtorzył wyszły jesczze jakies dwie bakterie - i wtedy lekarz sie przyznał ze popelnil blad ze jak jemu dal leki to mi nie dał - tym razem tak zrobił i umnie wyszły piekne wyniki i u mezalekarz powiedzial ze jak juz wyjdzie dobry posiew to powtorzymy nasienie
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya no widzisz, jak dobrze że mozna się poradzić koleżanki, bo w takim razie najpirw zrobi posiew i zobaczymy czy wyjdzie dobry a dopiero potem nasienie. szkoda od razu robic wszystko jak może byc jakaś bakteria
dziekuuuuję :*Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:a no widzisz, jak dobrze że mozna się poradzić koleżanki, bo w takim razie najpirw zrobi posiew i zobaczymy czy wyjdzie dobry a dopiero potem nasienie. szkoda od razu robic wszystko jak może byc jakaś bakteria
dziekuuuuję :*
A przed badaniem nasienia nie powinno sie współżyc okolo 3-5 dninam nawet powiedziała babka ze nawet 7 by bylo dobrze
-
izabelka04 wrote:kochana wykres nie będzie potrzebny,bo będzie fasola
izabelka04, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:ale jestem dzis głodna cały dzien
znowu robie zupe buraczkowa i chinczyka
Malutka trzymam kciuki za czwartkowe badanie :*
dzięki
i tak bedziemy czekac 5 dni na wyniki czy cos urośnie czy nie...
boje się trochę ale zrobić trzeba, to już nie ma co czekac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny