WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Kochane nim przeczytam coście naskrobały teraz, to trzy wiadomości:
1. opiekowałam się miesięczną Izą, jest przekochana i moja frustracja w związku z moją niemożnością zajście wzrosła.......
2. wypiłam z teściową dosyć konkretną ilość wina domowego i mam śrubkę lekką, to tak w związku z moją frustracją
3. przestała mnie krew zalewać więc moja frustracja nieco osłabła w związku z (mam nadzieję) moją bliską owulacją.........
ach ten niekorzystny biometr
Trzeba napisac petycje o lepszy biometramela, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Kochane nim przeczytam coście naskrobały teraz, to trzy wiadomości:
1. opiekowałam się miesięczną Izą, jest przekochana i moja frustracja w związku z moją niemożnością zajście wzrosła.......
2. wypiłam z teściową dosyć konkretną ilość wina domowego i mam śrubkę lekką, to tak w związku z moją frustracją
3. przestała mnie krew zalewać więc moja frustracja nieco osłabła w związku z (mam nadzieję) moją bliską owulacją.........
ach ten niekorzystny biometr
najbardziej ci qrwa tego wina zazdroszczę
dzieci obcych nie, bo sama to ostatnio przerabialam -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:różnie, ma znaczenie też śluzik
nie tylko niższa tempka
a i śluz jakiś ch***y u mnie, wiec odpuszczam niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba trudnoMalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:Chyba dziś każda ma gorszy dzień!
To kiedy piszemy? i do kogo?
do Admina oczywiście!!
no żeby za 15 zł/mies. biometru dobrego nie zapewnić to kpina jest jakaś
hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 17:59
amela, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wzrost temperatury - za wzrost uznajemy podwyższenie temperatury o minimum 0.2 stopnia Celsjusza od ostatniego z 6 punktów wskazujących fazę niższych temperatur.
http://babyonline.pl/jak-zajsc-w-ciaze-NPR_artykul,9139.html
moze ja zle to zrozumiałam .. -
Tez bym tak chciala na wynos - aja jedyne co dostaje to zarcie dla psa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 18:06
mała_mi lubi tę wiadomość
-
Pojawiam sie i znikam... mam chyba depresję. Starania zawieszone na czas nieokreślony nie mam siły walczyć z pracą, ze związkiem, ogarniać to wszystko. .26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25