WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Ej, a jak z tym abonamentem jest? mnie się kończy niedługo, powiedzcie czy jak nie wykupie to będę mogła sobie dalej pogaduchy urządzać z wami? czy mnie wywalą stąd?
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Pojawiam sie i znikam... mam chyba depresję. Starania zawieszone na czas nieokreślony nie mam siły walczyć z pracą, ze związkiem, ogarniać to wszystko. .
-
amela wrote:Kochane spadam bo zarz M wraca z pracy i idziemy jesc chinola
do później :*MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Ej, a jak z tym abonamentem jest? mnie się kończy niedługo, powiedzcie czy jak nie wykupie to będę mogła sobie dalej pogaduchy urządzać z wami? czy mnie wywalą stąd?
ja tez nie mam premium a gadulęmała_mi lubi tę wiadomość
-
mój wykres przewraca sie do góry nogami skok spad skok spad a śluz tez jakis taki dupny
nie teraz to za miesiąc trudno
-
Martuśka wrote:mój wykres przewraca sie do góry nogami skok spad skok spad a śluz tez jakis taki dupny
nie teraz to za miesiąc trudno
No, Martuśka cudny twój wykresAle pięęęknie pojechała tempka do góry, więc trzymam kciuki
Ania_84, Martuśka lubią tę wiadomość
-
dziękuje kochana :*
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Martuśka wrote:dziękuje kochana :*
trzymamy kciuki
Martuśka lubi tę wiadomość
-
dziękuję kochane :*
-
mała_mi wrote:ło matko, tak mi się we łbie pie**oli po tym winie a muszę dziewczyny umyć(przynajmniej tą młodszą) i do spania położyć. A M w robocie dziś.
mała_mi lubi tę wiadomość
-
ecencia wrote:cześć dziewczyny, widzę, że spokojnie tu dzisiaj, ja już mogła bym odliczać godziny do wyniku bety ale staram się o tym za dużo nie myśleć,co ma byc to będzie i okaże się jutro rano
A teraz relaksik ploseWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2013, 18:53
-
ecencia wrote:cześć dziewczyny, widzę, że spokojnie tu dzisiaj, ja już mogła bym odliczać godziny do wyniku bety ale staram się o tym za dużo nie myśleć,co ma byc to będzie i okaże się jutro rano
trzymam kciuki -
poszły po winiacza na wieczór
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
na pewno, zawsze mają coś w zanadrzu
Ania_84, Ania_84 lubią tę wiadomość