WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
izabelka04 wrote:tobie Aniu też nie będzie potrzebny,już za pare dni chyba że do objawów ciążowych
MalutkaEve, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:mi wykres znów płata figle kiedy ta owula??? oby w piątek bo M wraca
MalutkaEve, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:mi wykres znów płata figle kiedy ta owula??? oby w piątek bo M wraca
Kochana, a kto to wie, skoro taki masz bałagan z tymi tempkami
zaklinam, żeby była w piątek bo jak wróci taki wyposzczony to bedzie potrzebnaizabelka04 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:a jaki masz dobry przepis na chińczyka?
Kochana bedzie dobrze:*, ja daje nam pół roku na starania jak się nie uda to też przebadamy chłopakówMalutkaEve, Ania_84 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyamela wrote:U mnie to improwizacja ale robie tak, smaże pierś, pora, cebulke, marchewke i gotuje to razem na wywarze warzywnym, może być też taki w kostce, później troche zagęszczam i juz.
Kochana bedzie dobrze:*, ja daje nam pół roku na starania jak się nie uda to też przebadamy chłopaków
to smażysz czy gotujesz? bo nie ogarnęłamamela lubi tę wiadomość
-
amela wrote:U mnie to improwizacja ale robie tak, smaże pierś, pora, cebulke, marchewke i gotuje to razem na wywarze warzywnym, może być też taki w kostce, później troche zagęszczam i juz.
Kochana bedzie dobrze:*, ja daje nam pół roku na starania jak się nie uda to też przebadamy chłopakówamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:to smażysz czy gotujesz? bo nie ogarnęłam
MalutkaEve lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
MalutkaEve wrote:Kochana, a kto to wie, skoro taki masz bałagan z tymi tempkami
zaklinam, żeby była w piątek bo jak wróci taki wyposzczony to bedzie potrzebna
ty malutka jaki bałagan??? toż to piękny porządekMalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamela wrote:najpierw podsmażam warzywka i mięso a póżniej w wszystko razem w garnku gotuje jakieś 15 min, tak żeby warzywa były miękkie a i podsmażam wszystko na maśle czosnkowym !
no właśnie to masło czosnkowe to klucz
będę robic chinczyka ale już nie dziś
mniam mniamamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gdzies czytałam ze po 6 nizszych powinien byc skok o 0,05 C i po tym utrzymywac sie wyzsza
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
Kochane nim przeczytam coście naskrobały teraz, to trzy wiadomości:
1. opiekowałam się miesięczną Izą, jest przekochana i moja frustracja w związku z moją niemożnością zajście wzrosła.......
2. wypiłam z teściową dosyć konkretną ilość wina domowego i mam śrubkę lekką, to tak w związku z moją frustracją
3. przestała mnie krew zalewać więc moja frustracja nieco osłabła w związku z (mam nadzieję) moją bliską owulacją.........
ach ten niekorzystny biometrAnia_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny