WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka zaznacz całosc - prawym myszki i otworz w noej karcie badz oknie
mi sie otworzyły
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:Nezumka, mnie się nie otwiera
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
no cuuudo!!
ale ja wywiozłam ostatnio 12 butelekpo mleku oczywiście
braciszek napełni domowym likłidem -
nick nieaktualny
-
MILA wrote:
Nezumi ja moje flaszki wyrzuciałam he he
a moje trzymam, musze je wynosić bezpośrednio do kontenera najlepiej w sąsiedniej miejscowości bo moja teściowa wszystko wywęszy i potem nadaje na mnie wsyzstkim dookoła....mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynezumi wrote:a moje trzymam, musze je wynosić bezpośrednio do kontenera najlepiej w sąsiedniej miejscowości bo moja teściowa wszystko wywęszy i potem nadaje na mnie wsyzstkim dookoła....
to zdrowie naszych teściówek!
jak my je qrwa uwielbiamynezumi, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynezumi wrote:a moje trzymam, musze je wynosić bezpośrednio do kontenera najlepiej w sąsiedniej miejscowości bo moja teściowa wszystko wywęszy i potem nadaje na mnie wsyzstkim dookoła....
Straszne... Moja teściowa, to ma tam swoje dziwne napady, ale ostatnio obraziła się na swoją drugą synową i teraz to ja jestem tą najulubieńszą synową!!!
MalutkaEve, nezumi, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmaranta wrote:Straszne... Moja teściowa, to ma tam swoje dziwne napady, ale ostatnio obraziła się na swoją drugą synową i teraz to ja jestem tą najulubieńszą synową!!!
a ja jestem jedyną synową ale i tak się cieszę że jest 3 godz. drogi od nas -
MalutkaEve wrote:to zdrowie naszych teściówek!
jak my je qrwa uwielbiamy -
nick nieaktualny
-
Amaranta wrote:Straszne... Moja teściowa, to ma tam swoje dziwne napady, ale ostatnio obraziła się na swoją drugą synową i teraz to ja jestem tą najulubieńszą synową!!!
-
MalutkaEve wrote:a ja jestem jedyną synową ale i tak się cieszę że jest 3 godz. drogi od nas
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny